Bebek Beslenmesi Merhaba bebeğim 4 aylık 2 aylıkken sütüm kesildi ama şimdi azda olsa geliyor ne yapacam em zirebilirmiyim 2 aydan sonra ne yapmalıyım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kurdo23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
4
0
1
32
Merhaba bebeğim 4 aylık 2 aylıkken sütüm kesildi ama şimdi azda olsa geliyor ne yapacam em zirebilirmiyim 2 aydan sonra ne yapmalıyım

Emer tabi. Mama veriyosaniz eds sistemi deneyin. Hem mamayi memeden alir hem meme uyarilir sut artar

denedim hemde çok ama hem sezeryan olduğundan hemde bebeğin emme problemi olduğundan mamaya başladık ne yazıkki

Eds sistemi nasıl oluyo??
Emzirme destek sistemi. Beslenme sondasi satiliyo buna uygun. Mamayi biberona yapip icine sondayi koyuyosunuz. Sondanin ucunu meme ucuna flasterle yapistiriyosunuz bebek memeyi emdikce biberondan mama geliyo. Tabi memeden de sut. Zamanla sut artiyo

deneyecekmiş inşallah malzemeleri bulabilirsem çok teşekkür ederim cevapladığınız için🤲

Merhaba bebeğim 4 aylık 2 aylıkken sütüm kesildi ama şimdi azda olsa geliyor ne yapacam em zirebilirmiyim 2 aydan sonra ne yapmalıyım
Merhaba öncelikle ne kadar çekerse bebek süt o kadar artar. Bebek emdirin uyuduğu zaman ise siz süt sağma aparatları ile göğsümüzü cekinki uyandırın süt oluşumu baslasin

Back