Merhabalar yine ben geldim ama bu defa ne depresyondayım ne de mutsuzum
kızlar hani anlatmıştımya nişanlım yüzüğü attı ailesinin zoruyla diye aradan 1 ay gećti geçmedi kayınvalidem geldi annemle konuştu veeeeeeeee düğün günü kararlaştırdılar annem kayınvalideme bu iş uzamasın artık uzadıkca iyice karışıyo işler demiş ben ne bilezik istiyorum ne başka bişey yaptığınız da yapacağınızda zaten size demiş. Hazır olun bombayı patlatıyorum biz evlendik!
Tam 2 haftadir evli bir bayanım üstelik her şey hayal ettiğimden daha güzel gidiyo çok sükür maşallah deyin lutfen cok zor günler geçirdim ha unutmadan ayrı bir evim var kayınvalideme yakın ama olsun sonuçta kapımı örttüğümde hepsi dışarda kalıyo buraya yazma fırsatım olmadı malum yeni ev yerleştir balayı falan ya ben çok mutluyum vallahi önceki konularımda bana destek olan herkese çok teşekkür ederim hepijiz iyiki varsınız bundan sonra ara vermek falan yok daima buradayım!
Ha bir de söylemeden edemeyeceğim her şer de bir hayır varmış o kadar zırladım ettim ama şu an çok mutluyum ☺☺ Allah kimseye göstermesin kötü günleri inşallah (ZAFER BENİM)