• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba bayanlar

meral_kayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
ben 14 eylul de cok tatlı bı erkek cocugu dunyay getırdım.benım ıcın cok zor bı surectı.5 aylık hamıleyken bebegımde problem oldugunu ogrendım.hayatım boyunca hıc bu kadar uzulmemıstım.bıran bebegımı kaybedıyorum sandım.ayaklarının ıçe donuk oldugunu ogrendım.sonra yaptıgım bazı arastırmalarda bunu tedavısı oldugunu ogrendım.ama yınede korkuyodum hadı baska problemlerde cıarsa dıye allahıma hamdolsunkı baska hıcbı problem yoktu.ve ıykı onu dunyaya getırmısım ıyıkı o benım bebegım.11 hafta ayagı kasıklardan baslayan alcılara alındı.daha 2 aylıkken amelıyat oldu.cok dusundum acaba bu kadar acı cektırmeye hakkım var mı dıye.ama o benımdı.bıraz nankorce davrandım galıba ama ben onsuz bı hayat ıstemıyorum.sımdı 5 ay 13 gunluk ve o unuttu bıle yasadıklarını sımdı bı ayakkabı gıydırıyoruz.gunluk sadece 1.5 saat serbest kalıyo ayakları.ve 4 yasına kadar devam edecek tedavısı.e ben onu coooook seviyorum.

allah sana ve bebegine yardim etsin bir an önce düzelir insallah.. kiyamam yaa minnacik.. sabirlar diliyorum arkadasim bunada sükür allah beterinden saklasin

allah yardımcın olsun allah dermansız dertler vermesin daha çok küçükmüşte sanada bebeşinede sabırlar diliyorum

ben 14 eylul de cok tatlı bı erkek cocugu dunyay getırdım.benım ıcın cok zor bı surectı.5 aylık hamıleyken bebegımde problem oldugunu ogrendım.hayatım boyunca hıc bu kadar uzulmemıstım.bıran bebegımı kaybedıyorum sandım.ayaklarının ıçe donuk oldugunu ogrendım.sonra yaptıgım bazı arastırmalarda bunu tedavısı oldugunu ogrendım.ama yınede korkuyodum hadı baska problemlerde cıarsa dıye allahıma hamdolsunkı baska hıcbı problem yoktu.ve ıykı onu dunyaya getırmısım ıyıkı o benım bebegım.11 hafta ayagı kasıklardan baslayan alcılara alındı.daha 2 aylıkken amelıyat oldu.cok dusundum acaba bu kadar acı cektırmeye hakkım var mı dıye.ama o benımdı.bıraz nankorce davrandım galıba ama ben onsuz bı hayat ıstemıyorum.sımdı 5 ay 13 gunluk ve o unuttu bıle yasadıklarını sımdı bı ayakkabı gıydırıyoruz.gunluk sadece 1.5 saat serbest kalıyo ayakları.ve 4 yasına kadar devam edecek tedavısı.e ben onu coooook seviyorum.

meralcim çok üzüldüm senin için;
bu rahatsızlık ultrasonda falan görünmüyor muydu;
neden sordum biliyor musun bende aynen bebeğin gibi dünyaya gelmişim ama benim sadece bir ayağım öyle idi. şimdi ben 14 haftalık hamileyim ve doktor bebeğinde de bu rahatsızlık olabilir dedi. senin ultrasonda belli miydi canım bu hastalık. çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Ayni şeyleri Benim Yiğenimde Yaşadi.onun Yaşitlari Emeklerken O Ayağina Takili Ortasinda Uzun Demir Olan Ayakkabilarla Sürekli Yatti.sonra üç Yaşinda Fitik Ameliyati Oldu Ama Allaha şükür şimdi 4 Yaşinda Hiç Bi Problemi Kalmadi.allah Herkezin Yavrusunu Korusun

Çok geçmiş olsun canım benim..Sakıl üzülme herşey yoluna girecektir bak şimdiden iyi olmuş bile oğluşun:)
Sen en doğru kararı vermişsin ve bebeğinin yaşam hakkını elindne almamışsın..

Back
X