- 27 Mayıs 2014
- 173
- 41
- 38
- Konu Sahibi betulcevahir
Çok çirkin bi ilişki atlattim önce 5 ay boyunca sevgilisi olan biriyle ciktiigimi öğrendim sonra ise çocuğun sevgilisinin beni bilip öyle devam ettiğini. Ve bu kiz şuan ikinci es mevzusuna bile razi bi kiz. Asil mesele su. Esasinda çok erkek arkadas olmadi bu zamana kadar ve çoğu zaman dinine bagli bi genç kiz olmaya calismisimdir. Yasim 20 . ama bucçocukla cikarken bi takim hatalar yaptim. Çok Sevmiştim . fazlasıyla guvenmistim . onca karsi koymama rağmen yakinlastik. Tam olarak bi ilişki yasamasakta nasil denirki son raddeye kadar ilerledi . kiz halimle hamile kaldim hem de 19 yasimda. Hem de tek seferde. Ben nerden bileyim deymemesi gerektiğini . sonra ben bayilmaya falan baslayinca bide gecikince dusundm söyledim test aldik pozitif cikti. Hic birşey dusunemedim. Ona kacamazdim aileme bunu yapamzdim. Aldrma karari verdik. Doktora gittik aldirdk. Sonrasında doktor ilk ayimi mutlu gecirmemi söyledi bir ay sonra kizlik kontrolü için tekrar gelmemiş söylediği. Kizligim esnekmis o yüzden kürtaj sirasinda yirtilmamis ama en sonunda saat 7 yönünde bi yirtik oluşmuş o yüzden sonra gel bakalim dedi. Neyse 2 ay sonra ben beni aldattgni ogrendm . hatta kiz hamileleigimi bile bilmiyormuş. Kurtajdan sonraki gün bulunmuşlar kiz benim sehrime gelmiş. İnanin düşündükçe cildiriyorum. Bi o kadar da kiziyorum kendime. Aciyorum.. Sonra ayrildk vs . kizlk kontrolüne gitmemstm 1 ay sonra. Ayrilinca geliceksin gidicz dedim. Gittik beni doktora sokmadi ondan ayrilacgni söyledi bnde guvenimi kazanmann çok zor ama sansini deneyebilirsn dedim.kizdan ayrildi resmen krizi mal gibi birakti . 2 ay daha devam ettik bi anda sevemedim seni dedi bu sefer beni birakti simdi o kizla beraber. Bu şekilde anlatinca çirkin bi hikaye gibi geliyor ama nasil dayandim bilmiyorum çok aci çektim ve cekiyorumda. Biktim hergun aglamakttan. Kendime mi aglayayim canina kiydigim evladima mi .. Biktm artik çok zor zamanlar atlattm . şimdide kendi kendime eğer doğurma olsaydım smdi karnim burnumda olurdu diye aglayp duruyorum. Sizden ricam bana fikir vermeniz. Ben onlari artik Rabbime havale ettim elbet alacagim hakkimi. Ama benim şimdi yapmam gereken nedir. Kontrole gitmekten korkuyorum muhtemelen bozulmuştur. Bozulmussada diktrtmem mi gerekecek. Evlendgimde evlencgm kişiye hic bi sey söylemeyi düşünmüyorum çünkü onun gecmisinide ogrenmk istemiyorum ben ogrenirsen fazla kisknclik yaparm huzursuz bi evliligm olur. Hem onu hem kendimi huzursz etmk istemiyorum. Egwrki bu diktrmw işlemini yapacksam nerde yapmaliym bunu tek basima kaldırabilir miyim..