Merhaba bayanlar iç çamaşırı hiç temiztemiz kalmıyo

Doktora görünmekten başka çareniz yok
Burada aynı şikayeti gören kadınların sebepleri farklı olabilir çünkü.

canım acil doktora git önemli bişey olmasa bile ilaç verirler kesilir korkmanı gerektiren hiçbir sey yok

önce bi gebelik öncesi doktora gitseniz genel bi muayene olsanız tahlil yaptırsanız
bi hastalığınız eksikliğiniz yok ise hamilelik hakkında bilgi alsanız
doktor sizi folik asite falan başlatsa
ne bileyim bazı şeyleri planlı yapsanız?

size hasta olabilirsiniz diyoruz siz leke çocuğa engel mi diyosunuz.

Başınızda benim ki gibi bii kaynana olursa benim gibi internetten deva bulmayabulmaya çalışırsınız

Başınızda benim ki gibi bii kaynana olursa benim gibi internetten deva bulmayabulmaya çalışırsınız
doktora gidiorm demeyin başka bişi söleip çıkın bi doktora gidin korkmanın faydası yok kötü bi durumla karşılaşmaktansa önlemini almak daha iyi hem gebeliğe engel bi durumsa kayınvalideniz dediniz gibi korkulacak biriyse gebe de kalamıyosun diye başınıza kakmaya başladığında daha mı iyi olur???

Kahverengi akıntının nelerden kaynaklandığını internetten biraz araştır bence belki doktora gitme konusunda fikrin değişir. !!

Bencede acil dr a git kayinvalidene soylemek zorundamisin ki .kadin hastaligi ihmale gelmez allah korusun

Hiç bi bilgim yok ama Allah şifa versin. Kaynanayla durmak ne demek bilirim ben. Allah yardımcin olsun ama hiç birşey senin sağlığından önemli değil. Senin annen baban ağlar onlar için git doktora.

canım benim korkmana gerek yok. bu işin çözümü tıp. doktora gidip kontrol ettir. sonrada sağlıkla bebegini kucagına al.

tu tarz kahverengi lekeler deneyimlerim ve duyduklarıma göre kistin habercisi oluyo bu tabiki gebeliğide etkiler görünmekten korkacak bişi yok sağlığın için gidiceksin zaten genelde ilaç tedavisi ile hallolan küçük meseledir bunlar, geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…