- Konu Sahibi Bademlikek
Sizce pozitifmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pozitifSizce pozitifmi?
Eki Görüntüle 2775425
Bu yumurtlama testi ama pozitifmi sizce ayy inşallah yaBence pozitif
Merhaba, ovülasyon testiniz henüz pozitif olmamış max çizgisiniz ilk çizgiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor yapmaya devam edinSizce pozitifmi?
Eki Görüntüle 2775425
Galiba gebelik için sordunuz ama lh hormonundaki dalgalanmadan dolayı bazen bu şekilde çıkabiliyor yanıltıcı olabilir o yüzden gebelik testi yapmanız daha doğru olur. Bat ne zaman ?Bu yumurtlama testi ama pozitifmi sizce ayy inşallah ya
Evet normalde daha silik çıkıyor bu ayı fazlasıyla değerlendirdik pik gördüğüm dönemde böyleydi fazla umutlanmak istemiyorum ama umutsuz kalmakta istemiyorumGaliba gebelik için sordunuz ama lh hormonundaki dalgalanmadan dolayı bazen bu şekilde çıkabiliyor yanıltıcı olabilir o yüzden gebelik testi yapmanız daha doğru olur. Bat ne zaman ?
A ben onu biliyordum hiç kullanmadığım için bide gebelik testi yapsanız adetinize ne kadar varBu yumurtlama testi ama pozitifmi sizce ayy inşallah ya
Benim adetim gecikti henüz test yapmadm ovulasyon testi silik çıkıyor hâlâ hiç ki görünmez ya ovulasyondaMerhaba, ovülasyon testiniz henüz pozitif olmamış max çizgisiniz ilk çizgiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor yapmaya devam edin
Evet normalde daha silik çıkıyor bu ayı fazlasıyla değerlendirdik pik gördüğüm dönemde böyleydi fazla umutlanmak istemiyorum ama umutsuz kalmakta istemiyorum
Benim ovülasyon testini gebelik var mı diye kullandığım aylarda da böyle hafif koyulaşmış şekilde çıkıyordu hep ümitlenmiştim ama o zamanlar hep hayal kırıklığına uğramıştım kızlar onun için söylüyorum. En güzeli normal testi denemek mesela hamileliğimi adetime 3 gün kala çok silik çizgi ile öğrendim. Ama test yapılan zamanlama da önemli 4 gün kala yaptığımda test negatifti 3 gün kala pozitifBenim adetim gecikti henüz test yapmadm ovulasyon testi silik çıkıyor hâlâ hiç ki görünmez ya ovulasyonda
Teşekkürler Rabbim hepimize hayırlısıni nasip etsin umarım adet gecikmem rahim filmi yüzünden değildirBenim ovülasyon testini gebelik var mı diye kullandığım aylarda da böyle hafif koyulaşmış şekilde çıkıyordu hep ümitlenmiştim ama o zamanlar hep hayal kırıklığına uğramıştım kızlar onun için söylüyorum. En güzeli normal testi denemek mesela hamileliğimi adetime 3 gün kala çok silik çizgi ile öğrendim. Ama test yapılan zamanlama da önemli 4 gün kala yaptığımda test negatifti 3 gün kala pozitif
inşallah gönlünüze göre olur en kısa zamanda sağlıklı hamileliğiniz olur
Amin inslhTeşekkürler Rabbim hepimize hayırlısıni nasip etsin umarım adet gecikmem rahim filmi yüzünden değildir
Cnm t çizgisi cden daha koyu olursa yumurtlama oluo testi devam etmissindir benimde 19 da yumurtlma oldu sen 28 günde birmi adet oluosunMerhaba benim adetim pazartesi günü bitti bugün Döngünün 15. Günündeyim ovü testi yaptım t çizgisi c çizgisinden bir tık silik çıktı sorum ise şu hangi tarafın daha koyu olması gerek? C baya koyu ama T ondan bir tık silik çıktı bir de erken mi başladım acaba? 19 Şubat doğurganlık dönemim başlıyor takvime göre. Aslında yapmıcaktım ama batma hissediyorum sıklıkla. Akıntım yok ama bilemedim sanırım yardımcı olursanız sevinirim.
Dikkatli baktım görmedim canım tekrarla istersenikinci çizgiyi görebilen var mı?
bugün adet oldum zaten canımDikkatli baktım görmedim canım tekrarla istersen
Üzülme Rabbim bizler için en uygun en güzel zamanını biliyor hayırlısıyla hamile olduğun kucağına aldığın günleride görürsün ınşallahbugün adet oldum zaten canım
inşallah inşallah rabbim hepikize kısmet etsinÜzülme Rabbim bizler için en uygun en güzel zamanını biliyor hayırlısıyla hamile olduğun kucağına aldığın günleride görürsün ınşallah
Amininşallah inşallah rabbim hepikize kısmet etsin