Öncelikle bu 3.aşılama 1. Ve 2. Aşılama üzerinden 5-6ay kadar geçti tekrar tedaviye başladık yakınlarımda sürekli ilaç aldığım bir eczane vardi bir kaç kere tedavinin nasıl gittiğini tekrar ne zaman başlayacağımı falan sordu bayan olduğu için rahatlıkla konuştuk tedavi Mayıs ayında başladı gonalf 900 (raporlu)verdi doktor reçeteyi attım ilaç gelince almaya gittim 800'e aldığım ilaç 1200 olmuştu neyse bişey sormadım kullandım sıra geldi çatlatma iğnesini (ovitrella ve progesteron) almaya eşimi gönderdim bana msj geldi ilaç farkı 86₺ diye eşim 430₺ ödedim dedi ya olur mu öyle şey daha msj geldi öncekilerde de 50-60₺ gibi bişey ödedim dedim biz bunu araştırma ya başladık eşim başka eczaneye sordu sağlık bakanlığını aradı ben acaba rapormu çıkmadı diye doktorun sekreteriyle görüştüm derken herşey doğru rapor var gelen msj dışında ücret alınamaz diyor sağlık bakanlığını eşim iki reçeteden 600₺ parayı geri aldı gonalf için 930₺
Ovitrella ve progesteron için 100₺ verdik yani ilaçları eczaneler karaborsa satıyor zaten maddi ve manevi yönden yıpraniyoruz birde bizi kullanmalarına izin veremezdim onun için asla inanmayın eczacılara haa illaki işini dürüstlük le yapan vardır benim lafım digerlerine