• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Arkadaslar

aysgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
1
0
1
36
Bu siteye yeni uye oldum.uzun zamandir iyi bir jinekolog ariyordum.Buradaki tavsiyelerde Mujde Koyuncu yu oven cok kisi vardi.Hemen arayip Randevu aldim almaz olaydim aramadan once sekterine adet oldugumu soyledim muayene olabilirmiyim dedim tamam dedi telefonda ama kadin beni muaye etmedi adetliymisim diye bastan soyleseydi ya sormustum ayrica bir suru ilac yazdi ne icin yazdigini bile soylemedi ne hele hele o giristeki kiz tam bi kabustu ukalaca konusmalar asalamalar.sonra ben ilaclari aldim ama icim rahat etmedi baska bi jinekologa gittim o bana mujde hanimin verdigi ilaclari kullanmamami soyledi gerek olmadigini neden yazdigini sordu bende bilmiyorum dedim iyikide icmedim bir antibiyotik yazmis cok agir bi ilac dedi ve sadece suna uzuldum saglikti sonucta ama parami cope atmis oldum ustelik muayene parasi da fazla beni muayene bile etmedi.birde beni cok korkuttu sigil vardi ama suan yok normal dogum asla yapamazssin dedi sezeryan olucaksin dedi kotu kotu seneryolar yazdi.baska doktora sordugumda eger gebelik sirasinda varsa sezeryan olur dedi yoksa neden olsun dedi yani param cipe gitti kesinliklede tavsiye etmiyorum.ben Ankara da yasiyorum bizzat gittim gordum ve tanik oldum.kesinliklede bana guven vermedi Aslada gitmeyi dusunmuyorum.

Back