Merhaba arkadaşlar

NurcanZ

Konu annemse yatsın tüm sekizler yana.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
159
29
38
Yeni üyeyim ben de artık buradayım Sevgilimle yıldönümümüze sayılı günler kaldı ve ben ne yapacağımı da bilmiyorum kendim yapabileceğim ya da alabileceğim en iyi hediye nedir sizce bana yardımcı olabilir misiniz? Bu arada kutu falan hazırlamistim önceden baska ne yapabiliriiiim bulamıyorum değisik olsun istiyorum bu arada yıldönümümüzle benim doğum günüm aynı gün o da bana hediye alacak ama benimki onu çok etkilesin istiyorum

bir saat alıp kadranına adını soyadını yazdırmıştım çok meraklıdır da saatlere sevgilim...

Maddi durumun iyiyse play station al delirir mutluluktan .)))) daha makul bir hediye olarak resminizi puzzle yaptirabilirsin fotografcilar yapiyor bence cok guzel hediye

bahsettiğim saat kol saati tabiki ama duvar saatleri içinde çok güzel resimli ve notlu yapabliyorlar nette bi gez sonra araştırırsın bulunduğun yere göre
Kol saati daha anlamli olur yapiminin maliyeti ne kadar peki

Kalpli hamur şekerli kurabiye yap. Üstünede yazılar yaz.cokkk aromantik oliyyyyy

Kurabiyeyi falan bırak arkadaşım, sarma sar sarma.
Yanına da resminizi puzzle a bastırdin mi tadindan yenmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…