S sebebim25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2010 391 0 96 3 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #1 elimde çeyiz ürünleri var tertemiz sıfır , dantel nevresim takımları,havlular,örme çoraplar,patikler,lifler,tülbentler,iğne oyalı namaz başörtüleri acil paraya ihtiyacım var uyguna vericem ilgilenirseniz rsimlerini özelden gönderirim
elimde çeyiz ürünleri var tertemiz sıfır , dantel nevresim takımları,havlular,örme çoraplar,patikler,lifler,tülbentler,iğne oyalı namaz başörtüleri acil paraya ihtiyacım var uyguna vericem ilgilenirseniz rsimlerini özelden gönderirim
Phoenix_ Allah’ın eleği geç öğütür ama ince öğütür. Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 1.590 2.069 133 34 7 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #2 sebebim25 .!.: elimde çeyiz ürünleri var tertemiz sıfır , dantel nevresim takımları,havlular,örme çoraplar,patikler,lifler,tülbentler,iğne oyalı namaz başörtüleri acil paraya ihtiyacım var uyguna vericem ilgilenirseniz rsimlerini özelden gönderirim Genişletmek için tıkla... canım resim yükleyebilir misin ? özellikle dantel nevresim takımını
sebebim25 .!.: elimde çeyiz ürünleri var tertemiz sıfır , dantel nevresim takımları,havlular,örme çoraplar,patikler,lifler,tülbentler,iğne oyalı namaz başörtüleri acil paraya ihtiyacım var uyguna vericem ilgilenirseniz rsimlerini özelden gönderirim Genişletmek için tıkla... canım resim yükleyebilir misin ? özellikle dantel nevresim takımını
EMINEKRTS Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2014 63 1 6 Ankara 7 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #3 Bana resim gonderebilirnisin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
S sebebim25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2010 391 0 96 17 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #4 FatmaMurat .!.: canım resim yükleyebilir misin ? özellikle dantel nevresim takımını Genişletmek için tıkla... canım elimde hem pembe hem de mavi dantel nevresim takımı mevcut resim yüklerim haftasonu olurmu fiyatta anlaşırız
FatmaMurat .!.: canım resim yükleyebilir misin ? özellikle dantel nevresim takımını Genişletmek için tıkla... canım elimde hem pembe hem de mavi dantel nevresim takımı mevcut resim yüklerim haftasonu olurmu fiyatta anlaşırız
S sebebim25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2010 391 0 96 17 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #5 EMINEKRTS .!.: Bana resim gonderebilirnisin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... tabiki göndericem özellikle istediğin bişey varmı önce onu göndereyim
EMINEKRTS .!.: Bana resim gonderebilirnisin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... tabiki göndericem özellikle istediğin bişey varmı önce onu göndereyim
E esrayk Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2012 844 32 118 Antalya 17 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #6 canm bunlar sana olabılecek urunler bı bak ıstersen
Phoenix_ Allah’ın eleği geç öğütür ama ince öğütür. Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 1.590 2.069 133 34 17 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #7 sebebim25 .!.: canım elimde hem pembe hem de mavi dantel nevresim takımı mevcut resim yüklerim haftasonu olurmu fiyatta anlaşırız Genişletmek için tıkla... olur tabi canım fiyat ne düşünüyorsun peki haftasonu bekliyorum resimleri
sebebim25 .!.: canım elimde hem pembe hem de mavi dantel nevresim takımı mevcut resim yüklerim haftasonu olurmu fiyatta anlaşırız Genişletmek için tıkla... olur tabi canım fiyat ne düşünüyorsun peki haftasonu bekliyorum resimleri
EMINEKRTS Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2014 63 1 6 Ankara 17 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #8 Valla ben yeni evleniyorum hepsi lazim resimle fiyatları söylersen anlasabiliriz Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla ben yeni evleniyorum hepsi lazim resimle fiyatları söylersen anlasabiliriz Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
S sebebim25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2010 391 0 96 17 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #9 haftasonu bütün çeyiz eşyalarımın resimlerini çekip sizlerle paylaşıcam inş. :) fiyat sorun değil anlaşırız
haftasonu bütün çeyiz eşyalarımın resimlerini çekip sizlerle paylaşıcam inş. :) fiyat sorun değil anlaşırız
G gulumslm Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2014 8 0 1 İstanbul 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #10 Nerde oturuyorsunuz bide yorgan ve gelin yatak örtünuz var mi ?
S sebebim25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2010 391 0 96 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #11 sebebim25 .!.: elimde çeyiz ürünleri var tertemiz sıfır , dantel nevresim takımları,havlular,örme çoraplar,patikler,lifler,tülbentler,iğne oyalı namaz başörtüleri acil paraya ihtiyacım var uyguna vericem ilgilenirseniz rsimlerini özelden gönderirim Genişletmek için tıkla... ..................
sebebim25 .!.: elimde çeyiz ürünleri var tertemiz sıfır , dantel nevresim takımları,havlular,örme çoraplar,patikler,lifler,tülbentler,iğne oyalı namaz başörtüleri acil paraya ihtiyacım var uyguna vericem ilgilenirseniz rsimlerini özelden gönderirim Genişletmek için tıkla... ..................
S sebebim25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2010 391 0 96 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebebim25 #12 FatmaMurat .!.: canım resim yükleyebilir misin ? özellikle dantel nevresim takımını Genişletmek için tıkla... arkadaşım hala lazımmı nevresim takımı özelden gönderebilirim mail yoluyla
FatmaMurat .!.: canım resim yükleyebilir misin ? özellikle dantel nevresim takımını Genişletmek için tıkla... arkadaşım hala lazımmı nevresim takımı özelden gönderebilirim mail yoluyla