Merhaba arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ehli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ehli

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
20
0
16
33
Samsun
Öncelikle kendimi tanıtayım sizlere Ben pınar, 21 yasındayım 3 aylık bi oğlum var 1 bucuk yıllıkta evliyim. Beynimde beni yiyip bitiren düşünceleri çevremdeki insanlarla paylaşamıyorum içime attıkça bu seferde kendimi yiyiyorum. Eşimi tanıyamaz hale geldim. İnsan Eşini içinden gelerek ne bilim ansızın öpmez mi ? eşimin hiç böle beni öptüğünü bilmem, severekte evlendik .. inanın güle kahkaha atan çiftler görüyorum gözlerim doluyo. Eşimle geçen hafta tartışmamız oldu, ben hamileyken çok kilo aldım halada atamıyoum o kiloyu 80 kilo oldum,ister istemez eski kıyafetlerimi giyemiyorum bu kış ayında montumun bile önü kapanmıyo kollarım dar geliyo hırka giyiyorum neyse... eşime dedimki benim kıyafete fln ihtiyacım var taam dedi maaşı alınca hatırlat. maaşını çekti ablasının kızına mont aldı almadan öncede benım ıhtıyaclarımda vardı dedim sinirlenerek yüzüme baktı burnundan soludu beraber kıza mont almaya gıttık o gun bana bi pantolon dahi almadı ve eşofmanla gezıyorum nere gıtsem.utanıyorum dedım oralı olmadı annesı benım yanımda karına bı pantolon alsana kızcaz esofmanla gezıyo dedı gene oralı olmadı.. çalıştıgı yerde eğlence yapcaklarmıs oraya gıtcez dedı. ben gelemem dedım nıye dedı eşofmanla mı çıkıcam ınsanların karşısına kıyafet mi aldıgın var hala kızlık kıyafetlerım var dolabımda dedim. iyi gelme ozaman dedı hala konuşmuyoruz. bizim yatak oda muhabbetımızde limonidir ayda bi kere falan olur oda onun kafasına vuruncaya kadar yani.hemen herşeye bagırır , mesela dün sobayı yaksana dedim (soba sönmüş yeniden boşaltılıp doldurulması lazım) gidip sobanın külünü dökecegıne yanmış kömürün üstüne odunları doldurup yaktıı tekrar üstüne kömür koydu Üşendiği için. kömür üstüne kömür atılırmı bizimi öldürcen dedim hemen bi bagırdı ne demek istiyosun.. sanane ...işime karışma.. işine bak. sobayı yaktı işe gitti uyucaktım tekrardan uyumadım korkudan sobadan zehırlenırız dıye . ben önemli değilim ama çocuğum !! Lafı uzatmim. dün gece Aynı odada ayrı yattık bir tane kanepemiz var orada televızyon ızlıyoduk bırden döndü yattı hiç demediki bu karı nerde yatcak kalkıp yatagı serelımde uyuyalım demedı. orda uyudu kaldıramadım da bende yere minderleri serdim uyudum sabahta uyandı gördü beni bişe demedi işe gitti.. Yüzüklerinide artık takmıyo, kaç defa uyardım tak diye bi ara taktı bugun gene evde bırakmış.. Çok şey mi istiyorum biraz ilgi ve sevgi.. Biz daha 2 yıllık bile evli değiliz Çok erken değilmi bunları yaşamak.. ?

Sevgili Ehli,
çok üzüldüm inanın ki. Acaba çocuktan dolayı mı böyle oldu? Yani hazır değildi de bunalıma mı girdi? Bebekten sonra çiftler arasında oluyor çünkü böyle şeyler.

hamile kalmadan evvel ve hamilelik sürecince nasıldınız?

Sevgili Ehli,
çok üzüldüm inanın ki. Acaba çocuktan dolayı mı böyle oldu? Yani hazır değildi de bunalıma mı girdi? Bebekten sonra çiftler arasında oluyor çünkü böyle şeyler.

hamile kalmadan evvel ve hamilelik sürecince nasıldınız?
bazı huyları hep aynıydı ama bu kadarda ileri gitmiyodu. yüzüğünü takmaması bebek sonrasıyla pekde alakalı degıl bence. çünkü bakkala bile gıtse yüzünü takardı mutlaka

Hayret bir şey neden böyle oldu ki? Ailesi ile arası nasıl? Belki onlara tanışıp yardım isteyebilirsiniz. Çünkü ne bebek, ne kilo ne de başka bir şey böyle bir şeyi haklı çıkaramaz. Bence, çok fazla üstüne gitmeyin bakalım ne olacak? Her erkek ilgiyi sevmez çünkü, inadına göstermez de.

Hayret bir şey neden böyle oldu ki? Ailesi ile arası nasıl? Belki onlara tanışıp yardım isteyebilirsiniz. Çünkü ne bebek, ne kilo ne de başka bir şey böyle bir şeyi haklı çıkaramaz. Bence, çok fazla üstüne gitmeyin bakalım ne olacak? Her erkek ilgiyi sevmez çünkü, inadına göstermez de.

Neden böyle oldugunu bi bilsem. ailesi tam bi geri kafa düşüncelerii olan insanlar, ki zaten eşimin ailesiyle hiç iyi bi ilişki yok babası falan korkar ona bişe demeye. onun bişeyi olsun gelirler bana '' söylede kızım böyle yapmasın aman şöyle yapmasın.'' kendileri demeye tırsarlar onlarada cok bagırıryo çünkü. kaç gündür üstüne gitmiyorum zaten ama hiç düzelme olmaz onda bacım emin ol. bnen tavır yaptıkca oda yapıyo ben konuşmadıkca oda konuşmaz böyle huyu bunun çok denedım tavır yapim belki hatasını anlar diye aksine daha kötü oluyo . kendi kendime bende soruyorum ben bunları hakedecek naptım da böyle davranıyo. kafam almıyo bacım inan ki

Neden böyle oldugunu bi bilsem. ailesi tam bi geri kafa düşüncelerii olan insanlar, ki zaten eşimin ailesiyle hiç iyi bi ilişki yok babası falan korkar ona bişe demeye. onun bişeyi olsun gelirler bana '' söylede kızım böyle yapmasın aman şöyle yapmasın.'' kendileri demeye tırsarlar onlarada cok bagırıryo çünkü. kaç gündür üstüne gitmiyorum zaten ama hiç düzelme olmaz onda bacım emin ol. bnen tavır yaptıkca oda yapıyo ben konuşmadıkca oda konuşmaz böyle huyu bunun çok denedım tavır yapim belki hatasını anlar diye aksine daha kötü oluyo . kendi kendime bende soruyorum ben bunları hakedecek naptım da böyle davranıyo. kafam almıyo bacım inan ki

Bebeğin çok küçük, sana ihtiyacı var. Güçlü durman lazım. Allah sebebsiz sıkıntı vermez. Belli var bir sebebi ama bulamıyorsun şuan. Böyle asabi ve bağıran insanlar sadece insanları kendilerinden uzaklaştırırlar. Yalnız kalacak o, sen değilsin.

Ben de evliyim, sana tavsiyem sonucu ne olursa olsun al karşına hayatında yapmadığın kadar ciddi bir konuşma yap. Bunu yaparken de güçlü emin cümleler kullan. Karşında ona ihtiyacın olduğunu hissetmesin, birazcık kaybetme korkusu olsun ve kafasına dank etsin.

Denedim karşıma alıp konumayı ya baska bıseyle ılgılenıyo tv ye bakıyo yada ciddiye almıyo gibi. msjlaşarak deneyim dedim oda facedeydi bende ayrı yerlerdeydık. Neden iki çift lafımız yok dedm neden oturup da muhabbet edemıyoruz bız dedım gene başladın dedı mızmızlanıyomuşum sürekli dırdır ediyomuşum öyle diyo. bende sinirlendim kocalık görevını tam anlamıyla yapsan sesim çıkmaz benım kocalık sadece eve para getırmek degıl dedim. lafını bilde konuş agzından cıkanı kulagın duysun dedi. Son kez söyleuyorum bır daha böyle devam edersen işten eve geldiğinde benii evde bulamicaksın dedim. hep aynı şeyi söylüyosun zatn dedi. ve huylarına devam etti bacım. diyorum gidim bi süre oda beni görmesn bende onu. bi kaç gun aılemle kalayım diyorum. madem konusamıyoruz adam akıllı eve bı not bırakim dıyorum ciddiyetliğimi anlar belki diorum . diyorum .. diyorum

Son düzenleme:
Denedim karşıma alıp konumayı ya baska bıseyle ılgılenıyo tv ye bakıyo yada ciddiye almıyo gibi. msjlaşarak deneyim dedim oda facedeydi bende ayrı yerlerdeydık. Neden iki çift lafımız yok dedm neden oturup da muhabbet edemıyoruz bız dedım gene başladın dedı mızmızlanıyomuşum sürekli dırdır ediyomuşum öyle diyo. bende sinirlendim kocalık görevını tam anlamıyla yapsan sesim çıkmaz benım kocalık sadece eve para getırmek degıl dedim. lafını bilde konuş agzından cıkanı kulagın duysun dedi. Son kez söyleuyorum bır daha böyle devam edersen işten eve geldiğinde benii evde bulamicaksın dedim. hep aynı şeyi söylüyosun zatn dedi. ve huylarına devam etti bacım. diyorum gidim bi süre oda beni görmesn bende onu. bi kaç gun aılemle kalayım diyorum. madem konusamıyoruz adam akıllı eve bı not bırakim dıyorum ciddiyetliğimi anlar belki diorum . diyorum .. diyorum

Arkadaşım inan belki sana akıl vermek bana düşmez ama o kadar sinirleniyorum ki böyle erkeklere. Sana sadık karın var, bebeğin var ve çalışıyorsun. E beynin de varsa istediklerini söyle konuş, niye size acı yaşatıyor ki? Bence sen annenlere bir süreliğine git. Boş eve gelsin, mızmızlanacak biri olmazsa mutlu olacak mı bakalım?! Evet bize laf söylemek kolay ama yeni doğum yapmış bir kadının en başta kocasının desteğine ihtiyacı olur, bu ne anlayışsızlıktır?

Bir kadın çekip gitmiyorsa yuvasını sevdiğindendir. Ama çekip gittiğinde de ilgisizlikten sevgisizlikten gider.

Senin blörf yaptığına inanmış, dediklerini önemsemiyor belli neden senin ihtiyacın olduğunu düşünüyor. Göster ona güçlü kadını! o koşsun senin peşinden, koşmuyor mu defet gitsin! Değer mi hayatını harcamaya?

Arkadaşım inan belki sana akıl vermek bana düşmez ama o kadar sinirleniyorum ki böyle erkeklere. Sana sadık karın var, bebeğin var ve çalışıyorsun. E beynin de varsa istediklerini söyle konuş, niye size acı yaşatıyor ki? Bence sen annenlere bir süreliğine git. Boş eve gelsin, mızmızlanacak biri olmazsa mutlu olacak mı bakalım?! Evet bize laf söylemek kolay ama yeni doğum yapmış bir kadının en başta kocasının desteğine ihtiyacı olur, bu ne anlayışsızlıktır?

Bir kadın çekip gitmiyorsa yuvasını sevdiğindendir. Ama çekip gittiğinde de ilgisizlikten sevgisizlikten gider.

Senin blörf yaptığına inanmış, dediklerini önemsemiyor belli neden senin ihtiyacın olduğunu düşünüyor. Göster ona güçlü kadını! o koşsun senin peşinden, koşmuyor mu defet gitsin! Değer mi hayatını harcamaya?

onunla evlenebilmk için ne kdrr uğraşmıştım.. ailem onu istemeiğinde ayrılmaya çalışmıştım o ayrılmıyodu ağlıyodu.. acıyorum "1 yıl 7 ay a " acıyorum çocuguma güzel bi gelecek sunamadığım için. ağlıyorum şu günüme nerde o ağlayan o adam . bunları yasamak için cok erkeen daha 21 yasındayım yazık ya. hala onun arkadasları senın gıbı kız bulim hmn evlencem der benımki elinde tutmasını beceremez. bugun gidiyoruum..

onunla evlenebilmk için ne kdrr uğraşmıştım.. ailem onu istemeiğinde ayrılmaya çalışmıştım o ayrılmıyodu ağlıyodu.. acıyorum "1 yıl 7 ay a " acıyorum çocuguma güzel bi gelecek sunamadığım için. ağlıyorum şu günüme nerde o ağlayan o adam . bunları yasamak için cok erkeen daha 21 yasındayım yazık ya. hala onun arkadasları senın gıbı kız bulim hmn evlencem der benımki elinde tutmasını beceremez. bugun gidiyoruum..

Şuan biraz uzaklaşmak en mantıklısı gibi..
o kadar süreyle kurtardığına şükret bence. Ne kadınlar var 10 sene çekiyor. Senin suçun değilki bitmesi. Kader bu 20 yıl sonra da bitebilirdi. Şu aşamadan sonra çocuğunun sağlığı ve ortamı da önemli. Kavga eden bir anne babayla nasıl mutlu olacak?
Yanlış anlama ayrılman konusunda bir şey demiyorum ona sen karar verebilirsin.
Ama biraz ayrı kalmak iyi gelecektir bence.

çok klasik olacak belki ama sende umursama onu ve mümkünse daha kötü giyin hem de misafirin önünde, kayinvalidelerin anında vs. gerçekten bekle kendine sabır göstereceğin bir süre biç. bekle. bir şey değişmezse o zaman konuş (sürekli mızmızsn diyormuş ya o yüzden hemen konuşma) değişmezse aileleri kat ondan sonra karar ver.

Allah güç versin ve umarım en kısa zamanda düzelir

Şuan biraz uzaklaşmak en mantıklısı gibi..
o kadar süreyle kurtardığına şükret bence. Ne kadınlar var 10 sene çekiyor. Senin suçun değilki bitmesi. Kader bu 20 yıl sonra da bitebilirdi. Şu aşamadan sonra çocuğunun sağlığı ve ortamı da önemli. Kavga eden bir anne babayla nasıl mutlu olacak?
Yanlış anlama ayrılman konusunda bir şey demiyorum ona sen karar verebilirsin.
Ama biraz ayrı kalmak iyi gelecektir bence.

ALLAH oğlumu benden ayırmasın.. böyle bi insanla nereye kdr gıderr dıye düşünüorum düzelir dıyorum sonra annemın lafı gelıyo aklıma " insan 7snde neyse 70 nde odur" . boşanmış olsam çocugu almayaa calısırlr bnden kesin ondnda korkuorum

bende imkanın varsa biraz ayrı kalman taraftarıyım ama kendiliğinden dönme gelip alsın seni.çok yeni evlisiniz bunlar çok erken ama yapılıcak başka bir yol yok gibi.sürekli giderim diyosun galiba artık o bile şaka geliyor adama.ciddi ol bakalım birde

sakın korkma ve tehtidlere inanma ya 3 aylık bebeği kim anasından ayırır da sorumsuz bir adama verir? Bir avukatla görüşürsün, daha net bilgi alırsın. Ailenin de arkanda olacağını düşünüyorum.

Merak etme mağdur olmazsın. Kurur tehtidlere pabuç bırakma.

dur bakalım canım. daha çok gençsin. kocan da senin yaşlarında galiba. erkekler çabuk büyüyemiyor biliyorsun. adamın yapısı sinirliymiş de zaten. bu süreç içinde aranızda birşeyler eksilmiş belli ki. bazı erkeklere anlayışlı ve evcimen eşler işe yaramıyor maalesef. ayda 1 kez yakınlaşıyormuşsunuz. bazıları iyi bir eşten çok, cinselliği aktif tutan eşleri seviyor. cinsellik eşlerin sinirini alan birşey hem de. bir kerecik ona sürpriz yapmayı dene. onu yatağa sen davet et, onu sen yönlendir. kadınlar romantik adamlara, erkekler de ateşli kadınlara aşık olurlar. bi dene derim. sana güzel gözükmek istiyorum ama bana şunu vs.. almıyorsun de. gizli gizli eşinin iplerini eline al. kadınlar olarak en etkili kozumuz belki de sade bu maalesef. ama hala eşini seviyorsan ve onu değiştirebileceğine inanıyorsan yap. ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorsan hiç girişme bu işe

Son düzenleyen: Moderatör:
Back