Öncelikle kendimi tanıtayım sizlere Ben pınar, 21 yasındayım 3 aylık bi oğlum var 1 bucuk yıllıkta evliyim. Beynimde beni yiyip bitiren düşünceleri çevremdeki insanlarla paylaşamıyorum içime attıkça bu seferde kendimi yiyiyorum. Eşimi tanıyamaz hale geldim. İnsan Eşini içinden gelerek ne bilim ansızın öpmez mi ? eşimin hiç böle beni öptüğünü bilmem, severekte evlendik .. inanın güle kahkaha atan çiftler görüyorum gözlerim doluyo. Eşimle geçen hafta tartışmamız oldu, ben hamileyken çok kilo aldım halada atamıyoum o kiloyu 80 kilo oldum,ister istemez eski kıyafetlerimi giyemiyorum bu kış ayında montumun bile önü kapanmıyo kollarım dar geliyo hırka giyiyorum neyse... eşime dedimki benim kıyafete fln ihtiyacım var taam dedi maaşı alınca hatırlat. maaşını çekti ablasının kızına mont aldı almadan öncede benım ıhtıyaclarımda vardı dedim sinirlenerek yüzüme baktı burnundan soludu beraber kıza mont almaya gıttık o gun bana bi pantolon dahi almadı ve eşofmanla gezıyorum nere gıtsem.utanıyorum dedım oralı olmadı annesı benım yanımda karına bı pantolon alsana kızcaz esofmanla gezıyo dedı gene oralı olmadı.. çalıştıgı yerde eğlence yapcaklarmıs oraya gıtcez dedı. ben gelemem dedım nıye dedı eşofmanla mı çıkıcam ınsanların karşısına kıyafet mi aldıgın var hala kızlık kıyafetlerım var dolabımda dedim. iyi gelme ozaman dedı hala konuşmuyoruz. bizim yatak oda muhabbetımızde limonidir ayda bi kere falan olur oda onun kafasına vuruncaya kadar yani.hemen herşeye bagırır , mesela dün sobayı yaksana dedim (soba sönmüş yeniden boşaltılıp doldurulması lazım) gidip sobanın külünü dökecegıne yanmış kömürün üstüne odunları doldurup yaktıı tekrar üstüne kömür koydu Üşendiği için. kömür üstüne kömür atılırmı bizimi öldürcen dedim hemen bi bagırdı ne demek istiyosun.. sanane ...işime karışma.. işine bak. sobayı yaktı işe gitti uyucaktım tekrardan uyumadım korkudan sobadan zehırlenırız dıye . ben önemli değilim ama çocuğum !! Lafı uzatmim. dün gece Aynı odada ayrı yattık bir tane kanepemiz var orada televızyon ızlıyoduk bırden döndü yattı hiç demediki bu karı nerde yatcak kalkıp yatagı serelımde uyuyalım demedı. orda uyudu kaldıramadım da bende yere minderleri serdim uyudum sabahta uyandı gördü beni bişe demedi işe gitti.. Yüzüklerinide artık takmıyo, kaç defa uyardım tak diye bi ara taktı bugun gene evde bırakmış.. Çok şey mi istiyorum biraz ilgi ve sevgi.. Biz daha 2 yıllık bile evli değiliz Çok erken değilmi bunları yaşamak.. ?