• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar

gunesbulut

ALLAHIM sana şükürler olsun.
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
197
50
318
Tesadüfen siteye bakarken faydalı bilgiler gördüm üye olmaya karar verdim. Birde çay kahvaltı takımları vardı ilgimi çeken sanırım forum 2007 yılında açılmış ama şu anda da satılıyor olabilir. Lacivert renkli kuşlu çok şık bir set gördüm ithaldir büyük olasılıkla. Nerde satılır bilen var mı ? Bursa merkezde oturuyorum.2007 de Hercai 34 isimli arkadaşın mesajında gördüm resimleri. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.boshayallersmile

Konunuz, içeriğinden dolayı "Mutfak Araç ve Gereçleri" bölümüne taşınmıştır.

Teşekkür ederim Anuşka. Kahvaltı takımının resmini nasıl ekleyebilirim ? Resimleri nasıl eklediklerini çözemedim.

Teşekkür ederim Anuşka. Kahvaltı takımının resmini nasıl ekleyebilirim ? Resimleri nasıl eklediklerini çözemedim.

Önemli değil canım.
Resim yüklemenin iki türü var.
1- Eğer bir siteden yüklüyorsan o zaman resmin üzerine sağ tıklayıp özellikler veya resim bilgilerini göster yazan yerden resim konumunu kopyalıyorsun ve mesaj panosunun üzerindeki resim işaretine tıklayıp yapıştır diyorsun.
2- Eğer bilgisayarına kayıtlı bir fotoğrafı yükleyeceksen o zaman da fotoğraf yükleme sitelerinden birine giriyorsun (hizliresim.com veya imageshack gibi) gözattan fotoyu buluyorsun, boyut olarak mesaj panoları ve siteleri seçiyorsun ve yükle diyorsun. Sonra resmin altında çıkan en son linki kopyalayıp yine aynı yöntemle mesajına yapıştırıyorsun.

Teşekkür ederim. Bu site çok güzel ama karışık daha çözemedim. Ben memurlar.net e de giriyorum bazen o daha anlaşılabilir mesela.Hoşçakalın. iyi günler.

Back