Merhaba arkadaşlar

dianna34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
17
8
1
24
Ben bir aylık hamile olduğumu öğrendim ama doktor keseyi bulamadılar sizce normal mi yardımcı olursanız çok sevinirim

50 çıkmıştı
50 çok küçük bir değer karından kese görünmesi için betanızın 3000-5000 arası olması lazım siz şuan da 10 gün sonra keseyi , keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışını duyabilirsiniz . Son adet tarihinize göre de kaç haftalık olduğu hesaplanıyor

Canım en sonki beta kaç? Doktora gitttiğinde kaçtı ki göremedi erken girmiş olabilir misin doktora?

Canım en sonki beta kaç? Doktora gitttiğinde kaçtı ki göremedi erken girmiş olabilir misin doktora?
Ben dün gece acilde öğrendim bir aylık hamile olduğumu doktor 50 çıkmış dedi yarın bide kadın doğuma gidecem ama çok korkuyorum

Ben dün gece acilde öğrendim bir aylık hamile olduğumu doktor 50 çıkmış dedi yarın bide kadın doğuma gidecem ama çok korkuyorum
Belki daha yeni olduğu için korkmayın sakin kalın sizde yeni öğrenmişsiniz kese zaten şu an gözükmez 2 günde bir değerlerin katlanması önemli o olursa korkma değerlerin sağlıklı katlanıyorsa inşallah bir sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle rahat ol kendini strese katma henüz çok erken

50 çok küçük bir değer karından kese görünmesi için betanızın 3000-5000 arası olması lazım siz şuan da 10 gün sonra keseyi ,

Altan da muane etiler ama birşey görmediler

Belki adete yakın döllenme olmuştur onun için böyle çıkmıştır adetiniz gecikti mi yoksa daha var mı

Altan da muane etiler ama birşey görmediler
Daha çok erken 1 aylık kese çok görünmez kesenin görünmesi için belli değerlerde olması lazım betanın birde geç döllenme olmuş olabilir sakince bekleyin isterseniz benim kızkardeşimde günü geçiyordu test yaptı gebelik var kadın doğuma gitti dediler bebek yok dış gebelik vs ilaç verelim sonlansın diye neyse kızkardeşim birkaç doktora daha gitti sonra doktor dedi bebek burda nasıl demişler ilaç verelim diye çok şükür şimdi kızı 8 yaşında onun için daha henüz çok erken stres olmayın dilerim sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olur inşallah

Canım 50değerle kese görünmez ki. Sen 2günde bi kan vererek artışı kontrol edeceksin. Belli bi değere gelecek ki beta vajina yada karın ultarosonda öyle görürsün keseyi

50 beta çok yeni bir beta hcg değeri.1 Aylık hamilesiniz deme sebebi ise son regl tarihinizden itibaren hesaplanması.Yani diyeceğim o ki korkmayın.Beta hcg artışını takip edin. 2 katı artışlar olursa bebeğiniz sizinle demektir.50 değer de keseyi göremezsiniz.Kendinizi kasmayın stres düşmanımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…