Merhaba arkadaşlar

dilber24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
3
1
22
Kızlarrr benim eşim beni defalarca aldattı hep affetim gurbetçi benim eşim dışarda çalışıyor ona güvenim olmadığı için bütün sosyal medya hesapları bende haberi yok whatsappta dahil dün arkadaşıyla mesajını yakaladım adama diyor bana kız bul ben manita yapmak istiyorum işte eskort sıkıntılı ev var manita yok bildiğimi bilmiyor konuyu birazcık açtım inkar ediyor ortada bişey yok diyor konusamda gitmedim diyor arkadaşi ona konum atmış konum pansuman otel çıktı ne yapcm bilmiyorum 2 evliyim 7 aylık bir kızım var 😢ailene anlattım diye her yerden engele attı bırakırım seni kızımı alırım tehtit etti . Şuan hiçbir şey olmamış gibi bana yazıyor aşkım flan diyor kafayı yiycm

7 aylık kızınızı kim babasına verecek yahu? Sizi yemliyor siz de inanmayı tercih ediyorsunuz. Aldatan adam sizi bırakırım diye tehdit ediyor siz de korkuyor musunuz gerçekten? Geliriniz yok mu, kızınıza bakamaz mısınız tek başınıza? Ya da aileniz vs yanına dönebileceğiniz?

Kızlarrr benim eşim beni defalarca aldattı hep affetim gurbetçi benim eşim dışarda çalışıyor ona güvenim olmadığı için bütün sosyal medya hesapları bende haberi yok whatsappta dahil dün arkadaşıyla mesajını yakaladım adama diyor bana kız bul ben manita yapmak istiyorum işte eskort sıkıntılı ev var manita yok bildiğimi bilmiyor konuyu birazcık açtım inkar ediyor ortada bişey yok diyor konusamda gitmedim diyor arkadaşi ona konum atmış konum pansuman otel çıktı ne yapcm bilmiyorum 2 evliyim 7 aylık bir kızım var 😢ailene anlattım diye her yerden engele attı bırakırım seni kızımı alırım tehtit etti . Şuan hiçbir şey olmamış gibi bana yazıyor aşkım flan diyor kafayı yiycm
7 aylık kızınızı eskortluk yapmadığınız sürece sizden alamaz o iş bi netleşsin önce. Marifetlerini kanıtlayabilirseniz zaten dünyanın tazminatını alırsınız. Ha ben boşanamam diyorsanız adamı takip etmeyi bırakın ne halt yiyorsa yesin, zaten sizden korkusu da kalmamış ne yapsa evdesiniz. Bari daha fazla yüzgöz olmayın bu sefer karıları takar getirir önünüze kahve yaptırır, bi o kalmış.

Niye kafayı yiyoyorsun kız defalarca affetmissin ,artık alışmış olman lazımdı. Gurbette adam ne olacak orda başkasıyla yanındayken de senle takilirrr(!)

Buda yeni moda oldu arkamda ailem yok diyip herşeyi kabuk eden kadınlar her kadın ekonomik özgürlüğü elinde olmadı birikimini al bir eve çık çalış bir şekilde hayatını kur bu adamdan hastalık bile kaparsın

X