• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar

filizoruc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
320
65
298
34
Bursa
Merhaba arkadaşlar ben iki program kullanıyorum bı programda renglime 12 gün var diğer programda 7 gün var yaklaşık cumadan itibaren beyaz kahve karışık akıntı geliyor goguslerimde ara ara sizi yanma oluyor sol tarafıma kalça üstüme ağrı vuruyor kasigima hani tuvalet sancısi olurya öyle sancı vuruyor ağrı giriyor test yaptım iki kere bı normal bı erken ama birşey çıkmadı sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi

Merhaba arkadaşlar ben iki program kullanıyorum bı programda renglime 12 gün var diğer programda 7 gün var yaklaşık cumadan itibaren beyaz kahve karışık akıntı geliyor goguslerimde ara ara sizi yanma oluyor sol tarafıma kalça üstüme ağrı vuruyor kasigima hani tuvalet sancısi olurya öyle sancı vuruyor ağrı giriyor test yaptım iki kere bı normal bı erken ama birşey çıkmadı sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi
Gebelik belirtileri ve test için henüz çok erken. Yumurtluyor olabilirsiniz. Neden iki program kullanıyosunuz? Bide neden farklı farklı yazıyo adet aralığınızı yanlış girdiniz muhtemelen.

Hayr aynı günler geçen ayın 9 oldum arakdasimda öyle kullanmış bende dedim yükleyeyim die ama baktım farklı farklı yazıyor çok ağrım oluyor

Back