İkinci dert konum olacak ama kalan dertlerimi sonra dökeceğim şimdilik son konum shsjs Şimdi beni vaktinde kuzenim düğününde kına gecesinde kuaföre götürmüştü.Diğer kuzenimi falan da götürmüştü zaten kuaför eşinin akrabasının bedavaya yapmış bizi damadın cebinden çıkmamış kuzenim kendi ağzıyla söyledi.Şimdi gelin kuaförüne benim bildiğim nedime ve kardeşleri gelir damat onları karşılar. Annem diyor ki gelin kuaförüne kuzenin seni götürdü yengende de götürüldü nedime ve ablam haricinde 2 kuzenimin de gelmesi gerektiğini kuaför masraflarının da nişanlımın karşılaması gerektiğini söyledi.Adet böyleymiş böyle olurmuş.Ben de karşı çıktım zaten onun 3 ablası var yeğenleri var birsürü bizim aramızda yaş farkı olduğu için benden büyük yeğeni var oldu onları da karşılasın.Ayrıca kuzenlerim alakasız kalıyor onları neden ödesin beni götüreni götürüp cebimden veririm nişanlıma sen öde demem ama diğer kuzenimi götürmek zorunda değilim kendileri öder dedim ve bunu söylediğimde hep bana annem tavır aldı.En son tamam ben veririm paralarını dedi ver dedim.Tabi ablamın da düğünüme gelip gelmeyeceği belli değil onu önceki başlıkta söylemiştim ablam gelmeyecek diye kuzenimi araya katmaya çalışabilir zaten ablan yok diye ama yine de kabul etmeyeceğim.Beni götüren kuzenimin parasını ben vereceğim nişanlıma sen ver demeyeceğim diğer kuzenime bir zorunluluğum yok.Ben mi yanlış düşünüyorum sizlerde nasıl oldu?
Son düzenleme: