• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bilgi verirseniz çok mutlu olurum 21 mayısta adet oluyor gibi oldum kahve leke geldi sonra salı akşamı

Oyamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
2
0
1
25
Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bilgi verirseniz çok mutlu olurum 21 mayısta adet oluyor gibi oldum kahve leke geldi sonra salı akşamı ağır bir girip oldum bir kaç gün ilaç kullandım ilaç kullandım diye adet olmadığımı düşündüm 1 yıllık evliyim evlendiğim günden beri korunmuyorum çocuk istiyoruz şimdi iki gündür ilacı bıraktım karsıklarımda arada bi sancı vuruyor ama adet olmadım daha sizce hamilelik testi yapayımmı veya böyle olan oldumu

Normalde adet tarihin ne? Gecikme oldu mu? Hamilelikte pembe oluyor lekelenme. Kahverengi olduğu zaman yumurtlama oluyor diye biliyorum. Bende de olmuştu kahverengi lekelenme. 10 gün sonra adet olmuştum. Adet olacağın tarih geldiyse test yap.

Normalde adet tarihin ne? Gecikme oldu mu? Hamilelikte pembe oluyor lekelenme. Kahverengi olduğu zaman yumurtlama oluyor diye biliyorum. Bende de olmuştu kahverengi lekelenme. 10 gün sonra adet olmuştum. Adet olacağın tarih geldiyse test yap.
Normalde adet tarihim ayın 20 sinden 20 dir hiç şaşmaz girip olunca ilaç kullanmak zorunda kaldım ilaçlar kesti diye düşündüm ama 21 mayısda kahve leke geldi sadece şuana kadarda bişey yok sadece bi anda ayağa kalkdımmı karsıklarım ağırıyor hareket ettimmi ağrım oluyor

Yerleşme kanaması olabilir arkadasim.
Test yaparsan hamilelik varsa çıkar mutlaka

Merhaba arkadaşlar ben kızımı sütten kestikten sonra adetim hep 10 gün gecikmeli geldi 4 aydır falan öyle oluyordu bu ayda iki gün erken geldi ama ilk iki gün kahverengi pembe şeklinde çok az geldi sonra tam oldum dedim bu sefer tuvalete gittikçe geliyordu ama çok koyu veya açık şekilde toplam 2 ped kadar geldi ara ara lekelenme şeklinde sadece iki gün birazcık geldi yine de iki ped kadar az geldi neden oluyor acaba hamile olabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bilgi verirseniz çok mutlu olurum 21 mayısta adet oluyor gibi oldum kahve leke geldi sonra salı akşamı ağır bir girip oldum bir kaç gün ilaç kullandım ilaç kullandım diye adet olmadığımı düşündüm 1 yıllık evliyim evlendiğim günden beri korunmuyorum çocuk istiyoruz şimdi iki gündür ilacı bıraktım karsıklarımda arada bi sancı vuruyor ama adet olmadım daha sizce hamilelik testi yapayımmı veya böyle olan oldumu
Canım anlattığına göre yerleşme kanaması gibi geliyor bana bende aynı şekilde yaşadım çünkü adetin de gecikmiş hem bence test yapmalısın🙏🏻

Yerleşme kanaması olabilir. Ben de ilk gebeliğimde buna benzer bir lekelenme yaşamıştım. Adetin 1 hafta geçtiyse idrarda çıkar. Hayırlısı olsun inşallah.

yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar ağrınız varmıydı adet olacak gibi benim 5 gün önce açık kırmızı lekelenmem oldu ama ağrım yoktu o zaman sonra ağrılarım başladı ama kanama kesildi hiç yoktu dünden beride çok açık kahve akıntım olmuş çok fazla ağrım var bugün de pembeye dönmüş ama çok açık pembe ekru gibi ne yaşıyorum hiç bilmiyorum sökülemediğimi düşünüyorum çünkü göğüs ağrım vs yok adetim de son iki aya göre 3 gün geçti şu an ağrım çok

yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar ağrınız varmıydı adet olacak gibi benim 5 gün önce açık kırmızı lekelenmem oldu ama ağrım yoktu o zaman sonra ağrılarım başladı ama kanama kesildi hiç yoktu dünden beride çok açık kahve akıntım olmuş çok fazla ağrım var bugün de pembeye dönmüş ama çok açık pembe ekru gibi ne yaşıyorum hiç bilmiyorum sökülemediğimi düşünüyorum çünkü göğüs ağrım vs yok adetim de son iki aya göre 3 gün geçti şu an ağrım çok
Yerleşme kanamasında hafif ağrım olmuştu ve 1 kere çok az, sulu bir kanama gördüm. Kişiye göre değişebilir. Adetler normalde çok dakik değilse, sökülmeye çalışıyor da olabilir. Kanama yoğunlaşmazsa en güzeli basit bir idrar testi... Hayırlısı inşallah

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer. Ayırt etmek zordur. Sancılanman normal bir kaç gün daha bekle sökülmezsen tesr yap canım

sağolun kızlar bir kaç gün daha bekleyeyim o zaman adet olacaksam sökülür zaten

Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di

Back