Merhaba arkadaslar ilişkide kuruluk yaşıyorum yardımcı olur musunuz?

tomvejerryy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
233
88
36
Daha once basına gelenler yardımcı olabılır mı? CAnım yanıyor oldukça ve kuruyor kımı zaman ılıskıde kuruyor kımı zaman hıc ıslanamıyorum.

O bende de oluyor iyiki konu acilmis bakalim caresi varmiymis belki bilen biri gelir bekliyorum

Ne kadar süredir evlisin yaşlar kaç ne kadar süredir var ön sevişme kaç dk sürüyor bunları belitseydin dahi iyi yardımcı olunabilir kanaatindeyim.

Evliliğin ilk zamanlarında kayganlaştırıcı kullanmıştım.
Oldukça işe yarıyor.
Zamanla ihtiyacınız kalmıyor.

İlk zamanlar kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz. Ama asıl mesele hazır olmamanız. Ön sevişmeyi daha uzun tutun. Zevk aldığınz noktaları eşinize söyleyin. Aceleye getrmeyin ilişki için ilişki yaşamayn zevk almak için mutlu olmak için yapın

Şu an tam hatırlayamıyorum derste görmüştük ama cinsel ilişkide kuruluk nedeni bir hormonun fazlalığı neden oluyordu. Gerçekten yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bazen bu duruma fizyolojik değil hormonal olabiliyor. Doktora danışın testler yapılsın eğer hormonal bir sorun yoksa kayganlaştırıcı ile bu sorunu giderebilirsiniz.

Kafayı rahatlatın. Yine kuruyum ıslanamadım zevk alamadım kalıplarıyla yataga gırmeyın. İlla ki birleşme olacak diye kendınızı sartlamayın sadece sevısın. Her sevısmenın sonucu bırlesmeyle bıtecek dıye bır kaide yok. Relax:dondurma:
Şu an tam hatırlayamıyorum derste görmüştük ama cinsel ilişkide kuruluk nedeni bir hormonun fazlalığı neden oluyordu. Gerçekten yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bazen bu duruma fizyolojik değil hormonal olabiliyor. Doktora danışın testler yapılsın eğer hormonal bir sorun yoksa kayganlaştırıcı ile bu sorunu giderebilirsiniz.

alamıyorum cunku kuru
Aslinda alamadiginiz için kuru olabilir. İlişki öncesi tahrik oluyor musunuz, istekli misiniz yani ilişki öncesinde? Belki de biraz fazla hizli gelişiyordur ıslanmaniza fırsat olmadan. Biraz on sevişmeyi uzun tutun. Buna rağmen geçmezse bir de kayganlastirici ile deneyin

Açıkçası cocuk yapmayı deniyoruz kayganlaştırıcı kullanmak istemiyoruz ama kuruyorum.ön sevişme evet belki kısa olabilir dediğinz gibi ama uzatsakta değişmiyor pek

Kafayı rahatlatın. Yine kuruyum ıslanamadım zevk alamadım kalıplarıyla yataga gırmeyın. İlla ki birleşme olacak diye kendınızı sartlamayın sadece sevısın. Her sevısmenın sonucu bırlesmeyle bıtecek dıye bır kaide yok. Relax:dondurma:
Cocuk yapmayı denediğimiz için açıkçası sonu öyle bitmeli

X