Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede var 3 gün kara merhem sürdüm şuan iyi hissediorm kendimi son zamanlarda ağrı yapmaya başlamıştı. Amelyt onerilmedigi icin fitil ve kremden baska bişey vermiyor doktorlar
Aynısı bende de var. Bi ara daha da büyümüştü ağrıdan öte kanama ve kaşıntı vardı çok fazla. Ayıptır söylemesi k.çımın üstüne oturamıyordum. O yüzden asitli acı baharatlı ne varsa hayatımdan bi süreliğine çıkartmıştım. Ve acı hala yemem yoksa hemen beliriyor yine. Ben o dönemi kantaron yağı ile atlattım tavsiye ederim. 2 3 günde geçirmişti:)Bendede var 3 gün kara merhem sürdüm şuan iyi hissediorm kendimi son zamanlarda ağrı yapmaya başlamıştı. Amelyt onerilmedigi icin fitil ve kremden baska bişey vermiyor doktorlar
Bende sadece kanama oluyordu aşırı. Bende deneyim kantaron yağını nasıl kullandn gecms olsn buaradaAynısı bende de var. Bi ara daha da büyümüştü ağrıdan öte kanama ve kaşıntı vardı çok fazla. Ayıptır söylemesi k.çımın üstüne oturamıyordum. O yüzden asitli acı baharatlı ne varsa hayatımdan bi süreliğine çıkartmıştım. Ve acı hala yemem yoksa hemen beliriyor yine. Ben o dönemi kantaron yağı ile atlattım tavsiye ederim. 2 3 günde geçirmişti:)
Çok teşekkürler sana da aynı şekilde geçmiş olsun. Bi parça pamuğun üstüne kantaron yagindan döküp, o bölgeye pamuk yardımıyla sürüyordum. Biraz içeri doğru da sürebilirsen iyi olur.Bende sadece kanama oluyordu aşırı. Bende deneyim kantaron yağını nasıl kullandn gecms olsn buarada
Merhaba herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Ben ne çektim şu illetten anlatsam roman olur. Bir sürü krem bitkisel ilaç kullandım ama hepsi kısa süreli tedavilerdi. Bu nedenle çok araştırma yaptım ve komşumuz evet söylediğiniz Dr. Yasir Gözü 'ne ameliyatsız lazer ile tedavi olmuş.Duyunca şaşırdım ve bende gidip görüşmek istedim. Gittiğim gün beni muayene etti ve kafamdaki bütün sorulara cevap verdi. Çok ilgili bir doktordu. Karar verdim ve müdahale işlemim yapıldı. SADECE 5 Dakikada ya ben şok oldum. kendim yapmasam hayatta inanamazdım. lazer ile yapılıyormuş teknolojnin güzellikleri ve hiç bir sızı ağrım olmadı. yarın saat dinlendim odada sonra YÜRÜYEREK evime geri döndüm. Herkese tavsiye ediyorum. ALlah biinlerce kez razı olsun ...
Bende Yasir Beyi duydum bir tanıdığım tedavisinden çok memnun kalmış. Gitmeyi düşünüyorum. Siz gidebildiniz mi yada başka bi doktor tavsiyeniz varmı?Merhaba arkadaşlar bir yıldır hemoroid yani basur rahatsızlığım var ve artık dayanacak durumda değilim. Araştırmalarıma göre Dr. Yasir Gözü adında bir doktor varmış ve oldukça iyi yorumlar yapılmış. Bilen veya gideniniz varmııııı? Lütfen yorumlarınızı bekliyorummm
Merhaba suan durumunuz nasil ozelden mesaj yazarmisiniz lutfebMerhaba herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Ben ne çektim şu illetten anlatsam roman olur. Bir sürü krem bitkisel ilaç kullandım ama hepsi kısa süreli tedavilerdi. Bu nedenle çok araştırma yaptım ve komşumuz evet söylediğiniz Dr. Yasir Gözü 'ne ameliyatsız lazer ile tedavi olmuş.Duyunca şaşırdım ve bende gidip görüşmek istedim. Gittiğim gün beni muayene etti ve kafamdaki bütün sorulara cevap verdi. Çok ilgili bir doktordu. Karar verdim ve müdahale işlemim yapıldı. SADECE 5 Dakikada ya ben şok oldum. kendim yapmasam hayatta inanamazdım. lazer ile yapılıyormuş teknolojnin güzellikleri ve hiç bir sızı ağrım olmadı. yarın saat dinlendim odada sonra YÜRÜYEREK evime geri döndüm. Herkese tavsiye ediyorum. ALlah biinlerce kez razı olsun ...