Merhaba arkadaşlar benim sorum dusuklerle ilgili tavsiye ve oner

Hannereyyan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
1.679
2.360
83
33
Ben toplam 5 gebelik gecirdim 2 si kimyasaldi 3 u erken doğum oldu erken doganlarsan 2 si 4 aylik digeride 6 aylikti ama hiçbiri maalesef yaşamıyor ben ankarada yasiyorum bana onerebileceginiz dusuklerler dogumla ilgili bir doktor var mi ankara da simdiden teşekkür ederim

Bende ankarada aşılama oldum 5 aylık hamileydim iki gün önce aldırdım tekrar hamile kalmam çabuk olurum sizce

Allah yardımcınız olsun herşeyden önce ve Rabbim sabır versin. Umarım iyi bir doktor bulursunuz. Rahim içine dikiş atılmadı mı. Ben de 29 haftalık erken doğum yapmıştım sonraki gebelikte 12. Haftada tedbir amaçlı serkülaj yapıldı. İnşallah iyi bir doktor bulursunuz.

Canım yukarıda da söylediğim gibi 29 haftalık erken doğum sonrası bir kaybım var. Sonraki gebelikte 12. Haftada serkülaj yapıldı bir de ben 9 ay yattım kanamam vardı düşük tehtidi için progesteron iğne kullandım. Tabi her kişiye göre değişir tedavi buna doktorunuz karar verir. Ama öncelikle erken doğum sebeplerini araştırılması lazım rahim ağzı yetmezliği mi, enfeksiyon mu ya da ne bileyim ağır birşey mi kaldırdın gibi. benim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle erken doğum olmuştu. Ona göre tedbirini alırsın. İnşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve sağ salim kucağına alırsın.

İnşaallah benim erken doğum yapmamin sebebide enfeksiyon cikti diger kayiplarimdan dolayi doğru düzgün bi iste yapmiyordum ev temizliği de dahil esim sağolsun yardım ediyordu bende bir sure cocuk düşünmüyorum su donemi atlatana kadar en azından bu arada Allah da bebeginizle cennet te kavusmayi nasip etsin ben haftasi büyük oldugu için yasadigini düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…