Merhaba arkadaslar. Benim bir kız kardeşim var. 14 yaşında.regl olmaya 1,5 sene önce basladi.

burcin1905683

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1
0
34
7 senedir yani 7 yaşından beri karate yapıyor. siyah kuşak dan 1.
Haftanın 5 günü antrenmana gidiyor. Bildiğiniz üzere kiyafetleri bembeyaz. Regl olmaya daha tam alisamadi. Ped takiliyken rahat edemedigini söylüyor. Antrenmana ilk gunleriyse esofmanla gidiyor. Kiyafetim yikanmadi diyor. Ama hocalari antrenmana bile izin vermiyor esofman giymelerine ki maçta karate kıyafetlerini giymeleri mecbur. Bikac gune bisey demiyo sonra kiziyo. Adetliyken evden çıkmak, birşey yapmak istemiyor. Ve bu hafta pazar günü yani 21 inde maçı var.(yarın) bugün adet günü. Ve bu maç onun için çok önemli. Ne önerirsiniz. Ben hep soyluyorum. Rahat ol doğal bişey felan ama olamiyor. Hap falanda İçmez. doktordan utanır başka bi yöntem. kardeşim kayseride yaşıyor. ben mmersin deyim. işim sebebeiyle tatilde felan bazen gidiyorum yanlarına. telde konuşuyoruz onun dışında. Kulüpten diğer arkadaşları sanırım tampon kullaniyorlardir. Zaten kuluplerinde 20-21 erkek felan var 3 kız var. Siyah kuşak özel antrenmanlarinda. Zaten diğer ikisinden biri 18 biri 19 yasindami ne. yardım edin lütfen.