Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bi yer acaba? sosyal anlamda nasıldır? hava kirliliği beni düşündürüyor açıkcası?
Rafinerinin yarattığı bir kirlilik var tabii. Sosyal anlamda beklentiniz ne? Ve imkanlarınız ne? Mesela arabanız varsa sorun olmaz. İzmir 45 dakik sürüyor arabayla.
yokuş bir şehir yani yokuş alanları çok.cafeler var ama nasıl tarzları blmiyorum. sineması var ama kalitesi nasıl br fikrim yok. izmire merkeze izban ile ulaşımı kolay.Biz eşimle gezmeyi severiz, sinema, tiyatro, avm veya cafe tarzı yerleri de çok severiz, ama arkadaş çevresi de çok önemli tabi,kendim öğretmen olduğum için tayin isticem, oradaki okullar hakkında da pek bi bilgim yok açıkcası.
Geldiginiz yere bagli.istanbul gibi hareketli ve gezme yonu cok olan bi yerden geliyosaniz aliagada cok zorlanirsiniz. Ama yazlari çok guzel belediyesi caliskan yazlari konserler tiyatrolar oluyor deniz kenari ve parklari özellikle çocuklar acisindan çok güzel .ünlüleri getiriyor belediyesi konserler için. Ama kislari çok sikici.cevre edinirseniz güzel bi yer.sürekli gittiğim yer aliağa.havasi her zaman kirli değil surekli ruzgar alan yer sonucta.oturmak istediginiz semtlede alakali hava kirliligi .ben izmirin icinde yasayan biri olarak izmirin ici bence araba dumanindan baca dumanindan bence daha kirli.izmirede arabaniz varsa 45 50dk mesafede metroda var.
çok büyük bi şehirden gelmiyoruz. yazın aktivitesi oluyor demekki:) nereleri tercih etmeliyiz peki ev ararken yardımcı olur fikriniz? araba var evet, ama o yolda trafik oluyor diye duymuştum.