- 6 Temmuz 2020
- 29
- 16
- 3
- Konu Sahibi prensessmbb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimCanım gözün aydın![]()
Çok teşekkür ederimHayirli olsun canim. Genelde yanlis olma ihtimali yok diye biliyorum :)
Zaten ilk başlarda herkeste belirti olmuyor canım. Sen bi an evvel kan ver ☺Çok teşekkür ederimçok korkuyorum kimyasal gebelik olursa flan diye birde fazla belirti de yok hamilelik üzerine,,
Kan verdim sonuçlar yarın çıkacakmışZaten ilk başlarda herkeste belirti olmuyor canım. Sen bi an evvel kan ver ☺
Çok teşekkür ederim sizinde varmış ne güzelGözün aydın tatlım çok bariz belli rabbim bekleyen herkese nasip etsin inş![]()
Teşekkür ederimmaşallahhhhh bebiş yola çıkmış geliyor
Gözün aydın geliyor bebişAdetim 2 gün gecikti test yaptım sonuç pozitif çıktı bu testlerin yanlış olma ihtimali yoktur değil mi
Teşekkür ederim aminnn inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimHayirlisi olsun, Allah bizlere de nasip etsin insallah
Amin bacım allah razı olsun, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşÇok teşekkür ederim sizinde varmış ne güzelRabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Hadi hayrlısı bakalımKan verdim sonuçlar yarın çıkacakmışsiz keseyi flan gördünüz mü
Oyyy maşallah ne güzelHadi hayrlısı bakalım ☺ Evet canım gördüm![]()
Evet çok şükürOyyy maşallah ne güzelçok güzel bir duygu
9 aylık evliyiz 5 aydır istiyorduk 5nci ayda oldu çok şükürEvet çok şükür ☺
ne zamandır istiyorsunuz bebek
Çok güzel rabbim bekletmemiş9 aylık evliyiz 5 aydır istiyorduk 5nci ayda oldu çok şükür