• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba anneler yardımınıza ihtiyacım var

melike123321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
60
6
13
1 ay önce nişanlımla birlikte olduk adetimden sonraydı ella kullandım korunmasız olandan sonra ve içim rahat etmedi doğum kontrol hapına başladım, içimde bi şişkinlik var bebek olsa 1 ayda şişkinlik oluşur mu değilse ilaçtansa neden adet olamıyorum ve ilk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba hamile miyim bu şişkinlik ondan mı yoksa adet veya ilaçtan mı 1 ayda bu şişkinlik olur mu

1 ay önce nişanlımla birlikte olduk adetimden sonraydı ella kullandım korunmasız olandan sonra ve içim rahat etmedi doğum kontrol hapına başladım, içimde bi şişkinlik var bebek olsa 1 ayda şişkinlik oluşur mu değilse ilaçtansa neden adet olamıyorum ve ilk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba hamile miyim bu şişkinlik ondan mı yoksa adet veya ilaçtan mı 1 ayda bu şişkinlik olur mu
ellanın ne olduğunu bılmıyorum ertesı gün hapı falanmı doğum kontrol hapına sonradan başladıysan zaten bır faydası olmaz hamıle kaldıysan bebegı sakatlar eger hamıleysen test yapmak yerıne neden doğum kontrol hapına başladın kı

ellanın ne olduğunu bılmıyorum ertesı gün hapı falanmı doğum kontrol hapına sonradan başladıysan zaten bır faydası olmaz hamıle kaldıysan bebegı sakatlar eger hamıleysen test yapmak yerıne neden doğum kontrol hapına başladın kı

Evet ertesi gün hapı hemen içtim 5 gün içinde alınabiliyor etkisini bence göstermiştir ama doğum kontrol hapına başladım bi kere şimdi bitmeden bırakamam diye devam ediyorum ama adet olamadım hala ilk kez doğum kontrol hapı kullanıyorum şişkinlik oluştu birde baya hamile olsam 1 ayda şişer miyim

yok şişmezsin doğum kontrol hapı bittikten 2 yada 3 gün sonra adet olunuyor ertesı gün hapıda kesın engeller olusabılcek gebelıgı oda adet düzensizliğide yapıyomus bundan sonrada doğum kontrol hapına devam et bence ertesı gün hapı cok zararlı içmemeye calıs

yok şişmezsin doğum kontrol hapı bittikten 2 yada 3 gün sonra adet olunuyor ertesı gün hapıda kesın engeller olusabılcek gebelıgı oda adet düzensizliğide yapıyomus bundan sonrada doğum kontrol hapına devam et bence ertesı gün hapı cok zararlı içmemeye calıs

Doğum kontrol hapına devam etmesem olmaz mı ki

düzenlı korunman acısından dedim devam et diye habıre ertesi gün hapı içilmez sonuçta düğününüze ne kdar var bılmıyorumda kürtajla fln ugrasma sonra

21 ekim o zamana kadar da yapmama kararı aldık :KK64: evlenince hiç yaşamamışız gibi başlıycaz çünkü çok stres atlattım nişanlım çok pişman oldu çok üzüldü evlenince hemende beklemiyorum bebek evlenince tekrar başlarım korunma açısından o zamannn teşekkür ederim :KK28:

Back