• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba .. anlamadığım belirtiler icin yardim :)

Nonameee123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
7
5
1
Merhaba arkadaşlar, surekli burdaki yorumlari okurdum, artik ben de üye olup kafamdakileri sorayim dedim :)
Gecen ay adet tarihim 6 gun gecikti 24unde adet oldum . Bu ay adet tarihime 1 hafta varken akinti ile acik kirmizi kan geldi , ertesi gunu kahverengi yapışkan az bir akinti geldi(sildiğimde gördüm) adetim geçen ay grc olsugu icin bu ay belki erken geldi diye dusundum ama sonrasında devam etmedi . Bugun ayin 27 si ve hala adet olmadim. (Gecikmenin 3.gunu) ozellikle sol kasigima gun icerisinde kramplar giriyor. Gece regl sancisi gibi karnim ve belim ağrıyor kesin oldu diiyip kalkiyorum ama yok hala regl olmadim.. bu belirtileri yaşayan var mi?

Haklisiniz ama Acikcasi test yapmaya cekiniyorum,:) normalde hic gecikmezken gecen ay 5. Gunde doktora gidip kan tahlili verdikten bir gun sonra oldum biraz sinir bozucu bu ay hic takip etmedim ama bu kirmizi akıntı kafamı karıştırdı.
Valla test yapmak bir süre sonra bir rutin oluyor. 🤷🏻‍♀️ Başka yöntemi yok bunun. Ben toplu halde alıp evde bulunduruyorum hep.

Yaşadığınız şey yerleşme kanaması olabilir ilk hamileliğimde canlı kırmızı lekelenmem olmuştu bi daha da adet olmadım test yaptırmanızda fayda var
kasıklarda ağrı bel ağrısı uykulu hal ve halsizlik gebelik belirtileri olabilir ama test yapmadan asla emin olamayız

Yaşadığınız şey yerleşme kanaması olabilir ilk hamileliğimde canlı kırmızı lekelenmem olmuştu bi daha da adet olmadım test yaptırmanızda fayda var
kasıklarda ağrı bel ağrısı uykulu hal ve halsizlik gebelik belirtileri olabilir ama test yapmadan asla emin olamayız
Merhaba tesekkur ederim. Bugün gecikmenin 4. Gunu predictor ile test yaptım tek çizgi cıktı yanilma payı oluyor mu bilmiyorum 😐

Merhaba tesekkur ederim. Bugün gecikmenin 4. Gunu predictor ile test yaptım tek çizgi cıktı yanilma payı oluyor mu bilmiyorum 😐
Bazen olabiliyor ancak 4 günlük bir gecikmede silik de olsa ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum
Bir iki gün daha bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz yada bi dr a görünebilirsiniz

Herkeste farklı oluyor herhalde. Bende herhangi bir lekelenme vs olmadı. Akıntı da olmadı. Hatta benim adetlerim bildim bileli hep düzensiz olduğu için aklıma bile gelmedi. Bazen 3 ay olmadığım oluyordu:) ben hamile olabileceğimden marketlere girdiğimde market kokusunun midemi bulandirmasi üzerine şüphe etmiştim 😅😅. Onun dışında herhangi bir belirti olmadı. Hatta 9 aya kadar hamileliğin bu mide bulantısı dışında ve karnımın görüntüsü dışında hiç bir semptomunu yaşamadım. Her bedenin tepkisi bambaşka

Bazen olabiliyor ancak 4 günlük bir gecikmede silik de olsa ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum
Bir iki gün daha bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz yada bi dr a görünebilirsiniz
Anladim teşekkür ederim cevap icin :)
Herkeste farklı oluyor herhalde. Bende herhangi bir lekelenme vs olmadı. Akıntı da olmadı. Hatta benim adetlerim bildim bileli hep düzensiz olduğu için aklıma bile gelmedi. Bazen 3 ay olmadığım oluyordu:) ben hamile olabileceğimden marketlere girdiğimde market kokusunun midemi bulandirmasi üzerine şüphe etmiştim 😅😅. Onun dışında herhangi bir belirti olmadı. Hatta 9 aya kadar hamileliğin bu mide bulantısı dışında ve karnımın görüntüsü dışında hiç bir semptomunu yaşamadım. Her bedenin tepkisi bambaşka
Evet haklisiniz benim cevremde de yerlesme kanamasi yasayan az herkeste farkli oluyor ve butun belirtiler adetle ayni oluyor:) beklemekte fayda var bakalim hayırlısı:)

Anladim teşekkür ederim cevap icin :)

Evet haklisiniz benim cevremde de yerlesme kanamasi yasayan az herkeste farkli oluyor ve butun belirtiler adetle ayni oluyor:) beklemekte fayda var bakalim hayırlısı:)
Umarım gonlunuzdeki gerçekleşir 🙏🙏 yürekten ediyorum bu duami

Back