Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Ankara’da psikolog önerisi verebilecek olan var mı acaba?
Çok uçuk fiyatlı olmayan ama tabiki işinde de başarılı bir psikolog arıyorum Ankara’da. Gidipte kendisi için ve evliliği için fayda gören tanıdığınız bir psikolog var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çok ihtiyacım var buna...
Çok uçuk fiyatlı olmayan ama tabiki işinde de başarılı bir psikolog arıyorum Ankara’da. Gidipte kendisi için ve evliliği için fayda gören tanıdığınız bir psikolog var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çok ihtiyacım var buna...
Merhaba, ücreti 2/3 yıl önce 200 lerdeydi. Şu an için bilmiyorum. Netten telefonunun bulup sorun isterseniz. Ankara Yaşamkent tarafında yeri. Şahsen kesinlikle tavsiye ederim. Eminim çok faydasını göreceksiniz.
nette yaziliydi cebi. google dan bulabilirsiniz. Ben cok memnun kalmistim. ben de cok arastirip bulmustum kendisini. su an seans ucreti nedir bilmiyorum ama ben 200 TL gibi birsey odemistim birkac yil once. su anki fiyati arayip sorun isterseniz.