• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba adetim dört gün gecikti hamile miyim

Aylinaydemir35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
123
88
48
25
Merhaba arkadaşlar adetim gecikti bugünle beraber beş gün oldu hiç böyle olmazdı bazen bir gün falan gecikme olurdu cocukta istiyoruz ama bir belirti yok hamilelikle ilgili sadece halsizim sizce hamile olabilir miyim 🙏

Merhaba arkadaşlar adetim gecikti bugünle beraber beş gün oldu hiç böyle olmazdı bazen bir gün falan gecikme olurdu cocukta istiyoruz ama bir belirti yok hamilelikle ilgili sadece halsizim sizce hamile olabilir miyim 🙏
Test yapsaydın keşke canım

Ya istiyoruz da şimdi yapınca negatif görmekten korkuyorum bu yüzden dayanabilirsem iki gün daha bekliyim dedkm çünkü araştırmalarıma göre yedi gün geçince test yapılması öneriliyor 🙄🙄🙄

Ya istiyoruz da şimdi yapınca negatif görmekten korkuyorum bu yüzden dayanabilirsem iki gün daha bekliyim dedkm çünkü araştırmalarıma göre yedi gün geçince test yapılması öneriliyor 🙄🙄🙄
duzenlıyse adet cok fazla gecıkme olmasına gerek yok. yap . eger negatıf gorur ve hala adet olmazsan doktora gıtmen gerekcek zaten.

En büyük belirti regl gecikmesidir, test yapın bence inşallah sonuç istediğiniz gibi olur :KK200:

Back