• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba adetim bittikten 1 hafta sonra ilişkiye girdim ertesi gün hapı aldım ve 1 gün sonra regl oldum ne demek bu

Ertesi gün hapı hormonlarınızın içinden geçmiş demek oluyor. Bir sonraki ay düzelecektir. O biraz fazlaca ağır etkiler gösteriyor, prospektüsü okursanız orda yan etkilerinde vardır.

Merhaba bahsettiğiniz kanama geçti mi bende ertesi gün hapı kullandıktan 2 gün sonra kanamam başladı ve 5 gündür yoğun bir şekilde devam ediyor ne olduğunu anlamış değilim

Merhaba adetim bittikten 1 hafta sonra ilişkiye girdim ertesi gün hapı aldım ve 1 gün sonra regl oldum ne demek bu
27 Martta sevgilimle birlikte olduk. İçime boşaldı. İlişkide 1-2 saat sonra Ertes 72 ertesi gün hapı aldım. 9 Nisanda Regli olmam gerekirken hala olamadım. Kasıklarımda ve yumurtularımda 1 haftadır ağrı var göğüslerimde şiş hamilemiyimdir çok tedirginim lütfen başına gelen varsa beni bir aydınlatır mı

27 Martta sevgilimle birlikte olduk. İçime boşaldı. İlişkide 1-2 saat sonra Ertes 72 ertesi gün hapı aldım. 9 Nisanda Regli olmam gerekirken hala olamadım. Kasıklarımda ve yumurtularımda 1 haftadır ağrı var göğüslerimde şiş hamilemiyimdir çok tedirginim lütfen başına gelen varsa beni bir aydınlatır mı
Test yap çıkar. Spiralle bile hamile olunuyor. Hiçbir müdahale yüzde yüz sonuç vermez

Back