Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba adetim bittikten 1 hafta sonra ilişkiye girdim ertesi gün hapı aldım ve 1 gün sonra regl oldum ne demek bu
Ertesi gün hapı hormonlarınızın içinden geçmiş demek oluyor. Bir sonraki ay düzelecektir. O biraz fazlaca ağır etkiler gösteriyor, prospektüsü okursanız orda yan etkilerinde vardır.
Merhaba bahsettiğiniz kanama geçti mi bende ertesi gün hapı kullandıktan 2 gün sonra kanamam başladı ve 5 gündür yoğun bir şekilde devam ediyor ne olduğunu anlamış değilim
27 Martta sevgilimle birlikte olduk. İçime boşaldı. İlişkide 1-2 saat sonra Ertes 72 ertesi gün hapı aldım. 9 Nisanda Regli olmam gerekirken hala olamadım. Kasıklarımda ve yumurtularımda 1 haftadır ağrı var göğüslerimde şiş hamilemiyimdir çok tedirginim lütfen başına gelen varsa beni bir aydınlatır mı
27 Martta sevgilimle birlikte olduk. İçime boşaldı. İlişkide 1-2 saat sonra Ertes 72 ertesi gün hapı aldım. 9 Nisanda Regli olmam gerekirken hala olamadım. Kasıklarımda ve yumurtularımda 1 haftadır ağrı var göğüslerimde şiş hamilemiyimdir çok tedirginim lütfen başına gelen varsa beni bir aydınlatır mı