Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 11+5ten cinsiyet tahmini yapabilenler 🥰
- Konu Sahibi rahel245
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2023
- 5.921
- 23.470
- 268
Ya doktor hiç söylemedi 14te söylerim erken dediTipsiz ya nasıl uzanmış
Doktor ne dedi?
- 6 Temmuz 2023
- 5.921
- 23.470
- 268
Evet aşko çok erken erkek olsa ihtimal değişmez ama erkek olduğunu söylemesi için bile erkenYa doktor hiç söylemedi 14te söylerim erken dedi
Senin görselden tahminin ne pekiEvet aşko çok erken erkek olsa ihtimal değişmez ama erkek olduğunu söylemesi için bile erken
- 6 Temmuz 2023
- 5.921
- 23.470
- 268
Yayıla yayıla oturmuş bacakları açmış, sanki testislere yer açıyor gibi geldiSenin görselden tahminin ne peki
yaaYayıla yayıla oturmuş bacakları açmış, sanki testislere yer açıyor gibi geldi
- 6 Temmuz 2023
- 5.921
- 23.470
- 268
Fotoğraftan gördüğünü söyle dedin
Buda 2. Verdiği kızlar12 haftalık hamileyim kızlar tahminde bulunacak olan varmı rica etsem , doktor tahmın de soylemedı merak ediyorum
Eklentiler
Ay benim ki ne sizce ??Yayıla yayıla oturmuş bacakları açmış, sanki testislere yer açıyor gibi geldi
Eklentiler
- 6 Temmuz 2023
- 5.921
- 23.470
- 268
Bu kadar açık fotoğrafa doktor yorum yapmadı mı yaAy benim ki ne sizce ??
Ya %70 kız dedi siz ne gördünüzBu kadar açık fotoğrafa doktor yorum yapmadı mı ya
- 6 Temmuz 2023
- 5.921
- 23.470
- 268
Kaç haftalık?Ya %70 kız dedi siz ne gördünüz
Kız dediyse biraz daha bekle %30 değişebilir demek istemiş
- 1 Nisan 2023
- 58
- 31
- 8
- 38
Bize de bakar mısınız 13+3 usg fotoğrafıBu kadar açık fotoğrafa doktor yorum yapmadı mı ya