tutibay Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2010 17 0 86 İstanbul 25 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tutibay #1 Arkadaşlar, bu Allah'ın belâsıyla 2.5 yıl önce tanıştım.Her gün kullanıyorum; prolaktin 169 ng/ml.Yorumlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar, bu Allah'ın belâsıyla 2.5 yıl önce tanıştım.Her gün kullanıyorum; prolaktin 169 ng/ml.Yorumlarınızı bekliyorum...
P Pony_1990 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2019 3 0 36 34 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi tutibay #2 tutibay .!.: Arkadaşlar, bu Allah'ın belâsıyla 2.5 yıl önce tanıştım.Her gün kullanıyorum; prolaktin 169 ng/ml.Yorumlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... Merhaba bende kullanmaya başladım bugun 6. Yı aldım dişlerim tak tak sanki soğukta titrer gibi tıkırdıyo istemsizce sizde ne gibi yan etkiler oldu teşekkürler ederim cok endişeliyim
tutibay .!.: Arkadaşlar, bu Allah'ın belâsıyla 2.5 yıl önce tanıştım.Her gün kullanıyorum; prolaktin 169 ng/ml.Yorumlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... Merhaba bende kullanmaya başladım bugun 6. Yı aldım dişlerim tak tak sanki soğukta titrer gibi tıkırdıyo istemsizce sizde ne gibi yan etkiler oldu teşekkürler ederim cok endişeliyim