Bebek Beslenmesi merektayımmmmmmmmmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kocayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
194
1
96
48
Ankara
bir sorum var emzirirken tatlı dükünlügü artan varmı ben hiç sevmezdim şimdi şaşırıyorum benim gibi oln varmı meraktayım l

bende aynı durumdayım.sürekli tatlı bişeyler yeme ve su içme isteği duyuyorum.sanırım emzirirken enerji harcadığımız için oluyor.

arkadaşlar sanırım emziren herkes aynı şeyleri yaşamış yada yaşadıkları için dert yanmıştır.emzirirken kalori harcadığımız doğru.hani hep büyüklerimiz derler ya "tatlı yiyin sütünüz artsın"diye aslında doğru bir söz şöyle ki; tatlı yendikten sonra ortaya çıkan su içme isteği sayesinde vücuda bol sıvı girişi sağlanıyor bu da bebişlerimize süt olarak dönüyor.Yüce yaradan o kadar muntazam yaratmış ki insanları bir anne her gün et balık tavuk tatlı yemesede su sayesinde bebeğinin karnını doyurabiliyor.Şükürler olsun ! bu arada ben de ağzıma tatlı sürmezdim şimdi ise hemen hemen her gün yiyorum.

çok teşekkürler ilginize bende nefret ederdim tatlıdan ama hep kendim yapmayı trcih ediyorum hazır almıyorum demek ki yalnız deyilım üçüncü dogunun hepsini emzirdim ama bu deyişik oldu 4 ay olcak

sütün büyük çoğunluğu sudan oluştuğu için susamak normaldir.. ee tatlı yiyince de doğal olarak çok susarsın ve su içersin bunun için olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…