- Konu Sahibi minecavkaytar
Bizim evde perde çıkartma zamanı oldumu kızıma çıkarttırıyorum bin bir homurtu surat asılamsı yok dersim var geç kaldım aksam bey eve gelince as şu perde yi diyince ayrı bir dert daracık yermiş korniş ile duvar arası... merdivende başı dönüyormuş hep aynı gerginlik evde sigarada içiyoruz titizimde ayda bir yıkanması da gerekiyor.
benim için hep meseleydi bu iş ta kiii tv kanallarından birinde bir ürün gördüm merdivene çıkmadan perde asma sistemi diye internette aradım buldum elektirikçime de monte ettirdim kullanıyorum çok rahat kimseyede minnet etmiyorum istediğim kadar aşağı indirir yıkar kaldırırım herkez huzurlu.
paylaşmak istedim sorularınız olursa kullanıcı olarak cevap vermekten mutluluk duyarım
benim için hep meseleydi bu iş ta kiii tv kanallarından birinde bir ürün gördüm merdivene çıkmadan perde asma sistemi diye internette aradım buldum elektirikçime de monte ettirdim kullanıyorum çok rahat kimseyede minnet etmiyorum istediğim kadar aşağı indirir yıkar kaldırırım herkez huzurlu.
paylaşmak istedim sorularınız olursa kullanıcı olarak cevap vermekten mutluluk duyarım
Son düzenleme: