MERDİVENE ÇIKMADAN PERDE ASMA SİSTEMİ aldım.evdeki huzursuzlugu ortadan kaldırdım

minecavkaytar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
5
0
6
İstanbul
Bizim evde perde çıkartma zamanı oldumu kızıma çıkarttırıyorum bin bir homurtu surat asılamsı yok dersim var geç kaldım aksam bey eve gelince as şu perde yi diyince ayrı bir dert daracık yermiş korniş ile duvar arası... merdivende başı dönüyormuş hep aynı gerginlik evde sigarada içiyoruz titizimde ayda bir yıkanması da gerekiyor.
benim için hep meseleydi bu iş ta kiii tv kanallarından birinde bir ürün gördüm merdivene çıkmadan perde asma sistemi diye internette aradım buldum elektirikçime de monte ettirdim kullanıyorum çok rahat kimseyede minnet etmiyorum istediğim kadar aşağı indirir yıkar kaldırırım herkez huzurlu.
paylaşmak istedim sorularınız olursa kullanıcı olarak cevap vermekten mutluluk duyarım

Son düzenleme:

tebrikler mantıklı düşünmüşsünüz güle güle kullanın ............

Reklam kokusu alıyorumm

adminler de reklam kokusu almışlar ki kapatmışlar üyeliği:))
Ayrıca sigara içip perdeleri sarartan siz,her ay perde yıkamaya heves eden siz,alıp asan kişi kızınız.Dersim var,başım dönüyo vs deyince de şımarıklık olarak algılıyosunuz
ne ala memleket...
sırf bakkala gitsin diye çocuk doğuran zihniyeti gördüm gözlerinizde

Reklam mı değil mi bilmem ama gerçekten böyle bir sistem var ve çok kullanışlı. Kornişi çekiyorsunuz aşağı geliyor; perdeyi takıyorsunuz ve hop geri bırakıyorsunuz. Sanırım mıknatıslı bir sistem var. Ama bu sistem kalın ve ağır perdeleri de taşıyor mu bilemem.

benim tv de sğrettiğim korniş matik adıyla tanıtılıyor. arama motorlarında videosu bile var..burda korniş aşağıya inmiyor.şiş gibi bir ürün,perde tokaları buna geçiriliyor. özel köşesi ile yukardaki kornişe takılıytor.sonra şak diye alttan yukarıya tokalar geçmiş oluyor.
alan var mı diye merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…