Merhaba arkadaşlar. Ben bir sitenin yöneticisiyim. Daha doğrusu yönetimde başkanım. Geçenlerde Yardımcım beni bir konuda uyardı ve bende araştırma yapıyorum şuanda. Bu arada ben istanbulda yaşıyorum. Bulunduğumuz sitenin hemen yan tarafında yine bizim oturduğumuz site gibi büyükçe bir site var. Toplamda 20 blogtan oluşuyor. Oranın yöneticisi ile benim yardımcım çok samimi kanka oluyorlar. Neyse konuya gelelim. Geçenlerde yan sitede acil yöneticiler ve apartman sakinleri acil bir toplantı yapmışlar. Bu sitede merdiven temizliği elemanlarının çoğusu sigortasız çalışanmış. 6331 yasa gereği bunlar Karınca Temizlik şirketi ile anlaşmaya varmışlar. Yani sigortalı eleman temini için karınca temizlik ile 1 yıllık sözleşme yapmışlar. Yasaya göre denetleme ve her hangi bir şikayet durumunda apartman görevlisi veya merdiven temizlikçi elemanları çalıştırmanın cezası çok yüksekmiş ve bu para cezası tüm sitede yaşayan kiracı ve ev sahiplerine yansıyormuş? Sormak istediğim bu konuda ciddi bir denetleme var mı? Duyuma göre varmış fakat sizler hiç bu denetlemeye denk geldiniz mi? Lütfen bana acil biriler cevap yazsın başım belaya girmeden. Yönetici oldum ama bin pişmanın inanın.