Nişan mERCAN RENGİ NİŞANLIĞIMIN ALTINA HANGİ RENK AYAKKABI

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Merhaba canlarım nişanlığım mercan rengi kabarık ve nişanlımla aynı boydayız babet giymem gerekiyor acaba babeti hangi renk almalıyım?Fikirlerinize ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum çok öpüldünz
Benim aklımda olanlar; pudra rengi,krem,gümüş rengi

Gumus guzel olur babet yerıne fazla topugu olmuyan ayakkabılardan al babet gıyme canım Ya cok spor durur

Son düzenleme:
Benimki de mercan canım ben dore ayakkabı aldım parlak gümüş rengi çok uyumlu oluyor.

ben mercan elbisemi açık dore yani altın rengiyle giydim fakat bence de babet değil ince ve kısa topuklu ince bir taşlı bandı olan bir ayakkabı seçebilirsin

merhaba
hayırlısı olsun öncelikle benimde nar ciceği rengi elbisem
ben gümüş rengi aldım sende o renk alabilirsin hem kullanışlı veya kırık beyaz olabilir ama babet alma derim
cok minik topuklular var yumurta topuk öyle alabilirsin.
bu arada mercan rengi kravat buldun mu : )

Canım ladım bile:))gümüş rengi kurdaleli güzel bir ayakkabı buldum nasıl olsa nişanlığın altından görünmicek bile kabarık sonuçta:))
Kravatta ;biz ata yaka gömlekkli takım elbise aldık onun kendine özel kravatları varya adı ne bilmiorum ama ondan aldık ama çok güzel oldu içimize sindi canım ama mercan rengi kravat bulmak çok zor gerçekten.Nişanlığının resmi var m merak ettim canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…