saçlarım silky 8.43R mercan kızılıydı şimdi ise aktı koyu turuncu gibi bir renk oldu palette 3-0 koyu kakao aldım,sizce gerçekten koyu bir renk mi olur yoksa ortalarda bir kahve rengi mi çıkar ?:uhm:
bencede simsiyah olur bende ilk basta koyu kahveye boyayarak saçlarimi simsiyah yapmistim ondan sonra kahveli siyahli bi renk oldu sonra kaç defa daha siyaha boyadim kapansin diye ama malesef olmadi canm :S hala yarisi kahve yarisi siyah akmis boyali saçlarla geziyorum
igora ,majirel ya da koleston perfect ten 7 veya 6lı tonlarda küllü kullanmalısın bence.
igorada 7.1 veya 6.1
koleston perfect te 7.2 veya 6.2 var bildiğim.majirelin renklerine bakmadım hiç ama onda da yoğun küllüler vardı diye hatırlıyorum.
ben de 3 numara boyuyorum saçımı
İlk boyadığında simsiyah oluyor ama 2-3 ıkamada akıyor tabi koyu bir kahve tonu oluyor ben memnunum ama sonradan açmak istersen siyahtan daha kolay açılır ama saçın yine çok yıpranır ben mor balyaj attırdım 2-3 paet açtılar saçımı uçları baya yıprandı açtırdığım yerleri tüm saçı açtırmaya kalksam kısalmasını göze alıcaktım saçımın
Şöyle oluyor renk oturunca ama ilk boyamada koyu kakao bildiğin siyah oluyor. bende kumral bakır üstüne palette koyu kakao yaptım, şoka girdim. Zifiri siyah oldu. Ama sonra beyaz sabunla falan yıkadım, gün aşırı en geç banyo ederim zaten aktı bayağı. Şimdi ışıkta alttaki kızıllıkla karışık bir kahve tonu gibi görünüyor. Ama oda ışığında yine siyah gibi.. Ben sevdim, cildim çok beyaz gözlerim renkli o yüzden fena olmadı belki de. Ama esmersen bu kadar koyu bir renk seni çok kapatabilir. Onun yerine kumral tonlarına boya. Hem doğal olur hem de başın ağrımaz.