Mercan Keçe bebek şekeri, lohusa tacı, kapı süsü keçeden herşey

zapzup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
1.548
461
198

en yeni bebek şekerlerimiz , lohusa tacımız, kepı süsümüz, ucunda kurdela olanlar emzik askılarımızdır emzik askısı ve bebek şekeri takım olarak yapılabilir konsepte uygun kapı süsüde yapılır

merhaba kolay gelsin banada diş bugdayı lazım 100 adet 50 mavi, 50 pembe olacak şekilde fiyat verebilirmisiniz ?

merhaba kolay gelsin banada diş bugdayı lazım 100 adet 50 mavi, 50 pembe olacak şekilde fiyat verebilirmisiniz ?

tabi fiyat verebilirim hangi modeli beğendiniz ona göre uygun fiyat verebilirim ayrıca ürünler lavantalı magnetidir ve üzerine isim tarih gibi özel günü belirten etiket için ayrıca fiyat almıyoruz hediyemizdir siz modeli söyleyin ben yardımcı olayım size

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi. allah bol kazançlar versin

çok çok çok beğendim emeğinize sağlık bende oğluşumun bebek şekerini Allahın izniyle kendim yapmak istiyorum zor mu acaba

100 adet diş perisi olan modelden istiyom 50 kanadı mavi 50 kanadı pembe olacak şekilde fiyat verirsen sevinirim ayrıca diş pastası ve makaronda arıyorum sende var mı onlarda acaba ?

çok çok çok beğendim emeğinize sağlık bende oğluşumun bebek şekerini Allahın izniyle kendim yapmak istiyorum zor mu acaba

beğenmenize sevindim el emeği ve işçilik yoğun olduğu için zor düzgün yapmak için bir hayli dikkat gerekiyor isterseniz uygun fiyata güzel birşey size yapabilirim

100 adet diş perisi olan modelden istiyom 50 kanadı mavi 50 kanadı pembe olacak şekilde fiyat verirsen sevinirim ayrıca diş pastası ve makaronda arıyorum sende var mı onlarda acaba ?

özelden mesaj attım fiyatı size makaron ve diş pastası malesef yok ama kız ve rkek bebek içn tütü ve badi takımlarımız var onları da düşünebilirsin kendi kızıma da yaptım tütü setinden çok güzel oluyor diş perisinin aynısından yapabiliriz kıyafete

beğenmenize sevindim el emeği ve işçilik yoğun olduğu için zor düzgün yapmak için bir hayli dikkat gerekiyor isterseniz uygun fiyata güzel birşey size yapabilirim

yapabilirim gibi geliyor ama vakit bulabilir miyim bilemiyorum:26: siz bana emzikli bebek, çatlak yumurtada civciv ve araba nın fiyatını söyleyebilir misiniz toplam 50 adet düşünüyorum

teşekkürler yapamazsam tekrar size dönüş yapıp alıcam :) kolay gelsin

Rica ederim her zaman .beklerim :) cokta fazla zamanınız dogum icin kalmamış sağlıkla bir avazda bebeginizi kucaginiza alın yaptırmak isterseniz memnuniyetle yaparım iyi günler

tütü eteğimiz istediğiniz renkte tütü etekleri yapılır tütü eteklerinin fiyatı 25 tl

siparişimiz teslim edildi iyi günlerde kullanın

Günaydın herkese

en yeni tütü eteklerimiz burada sizlerde bakın çok güzel renklerde cıvıl cıvıl etekler hepsi minik prensesler için

canım ben sayfanı yeni gördüm çok güzel şeyler yapmışsın herzamanki gibi ellerine emeğine sağlık, bol kazançlar dilerim:)

canım ben sayfanı yeni gördüm çok güzel şeyler yapmışsın herzamanki gibi ellerine emeğine sağlık, bol kazançlar dilerim:)

teşekkür ederim canım çok sağol beğenmen beni çok mutlu etti fiyat olarak da çok uyguna yapıyorum işte güzel şeyler yapmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…