• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meral Akşener'in kocası Tuncer Akşener’i fırçaladığı an

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.077
298
MHP'nin muhalif isimlerinden Meral Akşener'in barikatları tutarak gitmeyeceğini söylediği sırada kocasını azarladığı görüntüler ortaya çıktı

aksener_6048.jpg

Dün MHP'deki muhalif isimler bir araya gelerek kurultay yapmak istedi. Toplanılan alanda, zaman zaman ilginç görüntüler oluştu.

KOCASINI FIRÇALADI
Meral Akşener'in barikatları tutarak "buradan ayrılmayacağım" sözlerini söylediği sırada, herkesin içinde kocasını da fırçalayarak oğlu Fatih Akşener'e "Babanı al git" dediği anlar görüntülendi.

"KARIŞMA BANA, ÇEKİL"
Görüntülerde Akşener, “Sakin ol Meral, hadi gidelim” diyen kocası Tuncer Akşener’e “Çekil, Fatih al şu babanı al, karışma bana” diye bağırıp fırça atıyor.

http://www.ensonhaber.com/meral-aksenerin-kocasi-tuncer-akseneri-fircaladigi-an-2016-05-16.html

video yüklenemiyor linkten izleyebilirsizin

babanıda al git:deli:

ya ne yalan söyleyim seni mhpye yeni bi can olarak görüyordum ve destekliyordum,ha bu davranışın fikrimi değiştirdimi hayır ama yakışmadı -kocasına bunu yapan bize napar :-):-):-)

Kadın siyasi görüşüne ailesini karıştırmamış.. Amacı neyse onun için belliki çaba sarfetmiş..
Ben gariplik görmedim, bu haberi bu şekil sevis eden haber sitelerinin, çok yandaş bakış açıları ile, karalamak için, sırf Mhp nin başına getirilmemesi için, magazinsel ve çirkin ve Türk örf adetinde kadın kocasına çemkirmez vıdı vıdısı ile karalamak amaçlı gibi geldi..
Kadının tepkisi üzerinden karalama kampanyası, ne diyelim Mhp Devlet Bahçeli ye mahkum kalır bu magazinden nemalananlar sayesinde..

babanıda al git:deli:

ya ne yalan söyleyim seni mhpye yeni bi can olarak görüyordum ve destekliyordum,ha bu davranışın fikrimi değiştirdimi hayır ama yakışmadı -kocasına bunu yapan bize napar :-):-):-)

çok itici bir kadın bana göre. Bence Oktay Vural gelmeli Ülkücülerin başına..

Demirel'e soruyorlar: ''Akbulut'u nasıl buluyorsunuz?'' diye.
Demirel: ''Bulut buluttur; akı da buluttur, karası da buluttur. O nedenle üzerinde fazla konuşmaya gerek yoktur.'' diyerek cevap vermiştir.

Şener de Şenerdir. Akı a da Şener dir karası da Şener dir.

Back