Meral Akşener: ‘Müslüman Görünümlü Münafıklar!’

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Meral Akşener'den Kaset İddialarına Sert Yanıt
Hükümete yakınlığıyla bilinen TV kanallarından A Haber'deki kendisiyle ilgili kaset iddialarına sert yanıt veren Meral Akşener, "Bunlar Müslüman görünümlü münafıklar!" dedi.
Rota haberden Filiz Akgün e Akşener, Latif Erdoğan ve Cemil Barlas’ın kendisi hakkındaki kaset iddiaları karşısında çok kızgın ve üzgün olduğunu söyleyerek dava açacağını belirtti.

Akşener, şunları söyledi:

"Havuz medyasındaki bu iftiralardan yeni haberim oldu. Avukatımla görüştüm, mahkemeye vereceğim fakat çok sinirliyim, çok kırgınım, çok üzgünüm o yüzden fazla birşey söylemek istemiyorum. Ben çok zor günlerden geçmişken böyle çirkin iftiralarla karşı karşıya kalmadım. Bunlar Müslüman görünümlü münafıklar!"

A Haber’de yayınlanan Gece Ajansı adlı programda konuşan Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas’ın “Onun da kaseti mi var nesi var, nasıl ele geçirdiler” demesi üzerine Yeni Akit'ten Latif Erdoğan, “Cemil Bey’in dediği çok önemli. O kaseti olan birisidir ve şu an esaret altındadır" demişti.

Erdoğan, “Kaset nerede” sorusu üzerine ise “Kaset… biliyor da, paralelcilerin elinde bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var. Dolayısıyla o artık bir esire durumundadır. Ne derlerse yaptırırlar. Samanyolu’na da çıkar, hatta minarede röportaj yapacağız derlerse oraya da çıkar. Şu an acınacak halde. Bu kesin… Bunu ben bilgi olarak söylüyorum” ifadelerini kullanmıştı.. Onedio

http://onedio.com/haber/aksener-den...t-yanit-musluman-gorunumlu-munafiklar--505807

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kaset kaset dedikleri nedir bilen var mı?
chess,
sanırım yani yanlış anlamadıysam Deniz Baykal'ın başına gelen gibi birşey, Meral hanım lider olabilecek kabiliyette olduğundan birileri birşeyler yapmaya çalışıyor belli ki.
Benim anladığımı sende anlayacak mısın vereceğim kaynak linkine bir göz atarsan, Latif Erdoğan'ın açıklamasını büyütüp okursun.

http://www.tazete.com/?meral-aksener-in-gizli-kaseti-oldugunu-cemaatte-herkes-bilir-1151.html

izlememiş de nereden bilmiş bir kadına yakışmayacak görüntüler olduğunu

Noldi simdi cemaatle mhp mi kozlasiyor. Boyle bir kasetin doğruluğunu düşünmek bile istemiyorum. Mhp ye yakistirdigim iki isimden biri bukadindi. Cemaatciler mhp ye yaklasirken zamanimi bu islerin sanki? Bununda bir oyun oldugunu düşünüyorum.

Kadına yakışmayacak görüntüler derken neyi kastediyor acaba?
Pis dağınık bir ev, pasaklı bir kıyafet mi? Ne?

Yemin ederim bu seviye artık benim midemi bulandırıyor.
"kadına yakışmayacak görüntüler" miş... Velev ki çıktı "öyle" görüntüler, meral akşener benim gözümde o kaseti çeken, yayınlayan, izleyen insanlardan bin kat üstündür... Yeri değişmez...
Deniz Baykal'da da aynı şeyleri söylemiştim. (hiç de takdir ettiğim bir siyasetçi olmamasına rağmen kaseti çıktığında, hele bunu şantaj olarak kullandıklarında onunla ilgili fikrimde hiç bir değişiklik olmadı.)
Kadın olmasıyla alakası yok bunun.
Bir insanın özel, mahrem görüntüleri, bu her şey olabilir, kendi isteği haricinde çeken yayınlayan, şantaj malzemesi olarak kullanan kim varsa hepsi aşağılıktır.
Biz de artık toplum olarak bu aşağılık yaratıkların kozlarını ÖNEMSEMEMEKLE işe başlayabiliriz.
Bizler, acaba gerçek mi? hadi ya olmaz? yok yaaa hayır olamaz? "iftira ediyooollarr"" dersek,
bunlara prim verirsek aynı seviyesizlikte, aşağılıkta devam edecekler.
Kadının özel yaşamıyla ilgili şeyler beni ilgilendirmiyor.
Yoktur!! Vardır!! gibi fikir beyan etmek dahi bunlara prim vermek oluyor.
Bize ne!

Benim haberden anladigim kadari ile Akit gazetesinden L. erdogan ve Haberx'in sahibi AKPli Barlas cemaatle Akseneri karalama yoluyla birbirine dusurmeye calismis. "MHP paralelden yana tavir koyuyor, cunki ellerinde Aksenerin uygunsuz kaseti var, istediklerini yaptirtiyorlar" demeye getirmis. Bir tasla iki kus.. Hem MHPyi hem cemaati karaliyorlar secim ustu..

Meral Akşener' in böyle bir kaseti olduğuna hiç kimse inanmaz bence yoktur da zaten havuz medyası bu sefer yaşını başını almış bir kadının iffetine laf etmiş utanmazlar o çatal dilleriyle herkesi zehirliyorlar,

aslında böyle şeyler çıkması iyi oluyo, herkese tutmaz çamur at izi kalsın, böylece çıkaranların seviyesi iyice ortaya çıkıyo

Bence Meral Akşener'in böyle bir kaydı olsa bile bu kendisini ilgilendirir benim için bir siyasetçi kimle takılmış, kaseti mi varmış önemli değil.

Öte yandan Latif Erdoğan Meral Akşener'in sadece kendisini alakadar eden özel hayatından dem vuracağına yandaşı olduğu ve toplumun tamamını ilgilendiren yolsuzluk kayıtlarıyla ilgili konuşsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…