meraktan çıldırmak üzereyim

EflatunBarbie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
31
10
24
dm den hangi doktora sirsam kontrole gelin diyor ama korona dolayisiyla gitmek istemiyorum meme estetiği hakkında fiyat bilgisi olan yokmu arkadaşlar artık valla araştırmaktan yoruldum . 300 den 400 e her cc olur biri bana bir fiyat soylesin aşağı yukarı bende ona göre para şeyyapıyim

merhaba canım ben 300 cciçin 11.0000 fiyat aldım

Mugla Marmaris teyim bir doktora gittim estetik cerrah burada 20 bin dedi ve hastanede ameliyat oncesi yapilacak bazi testleri kendi cebimden odeyecekmisim. Ayni marka model implant onerdi Mentor High Profil 320-340 cc dual jel protez. Ozel hastanede olacak ameliyat buradaki.

Fethiyede annemin tanidigi bir doktora gittim. O da 16.500 dedi 16 ya indi ayni Mentor marka 300 cc Mentor HP dual jel protez icin. Piyasadaki en iyi markanin ikisi de bu oldugunu söyledi.10 yil garantisi oldugunu omurluk olduğunu dediler. Temmuz 7 sinde ameliyat olcam insallah.

Merhaba, ömürlük hiçbir protez yoktur.nacizane bir öneri daha önce yaptırıp cikarttiran veya değişim yaptıranlara konuşun sağlıklı günler

merhaba canım ben 300 cciçin 11.0000 fiyat aldım
Istanbuldaysaniz fiyatlar 15-20bin araliginda.
2017 temmuzunda 6 bin lira ödemişken sadece 3 senede 3 katına çıkmış fiyatlar...
11 bin hadi neyse de 20 bin diyorsunuz ona şok oldum

Hatta yeni bir protrz cikmis normal jellere oranla ultra hafif olan onun fiyati bu mentorun jel protezinden 3 kat daha fazlaymis Mersin dski bir doktor yapiyordu. Onun fiyati dusunun onlar 25-30 bine mal oluyor ama tasidiginiz yuk daha hafif oluyor. Bliteimplant diyorlar.

Merhaba, ömürlük hiçbir protez yoktur.nacizane bir öneri daha önce yaptırıp cikarttiran veya değişim yaptıranlara konuşun sağlıklı günler
Elbette... Annemde, teyzemde, iki kuzenimde kisacasa tum ailede var bizde bi bende yoktu. Dogumdan sonra uygun gordum. Bu konuda tecrubeliyiz ama haklisiniz. Arada bi 15 yilda cikarttirip degistirmek gerekiyor..

Bir zamanlar dokulu protezler kesinlikle dönme veya sarkma yapmıyor ve en güvenli olanları bunlar diye dokulu olanlar yere göğe sigdirilmiyordu.sonradan bunların bir çeşit lenfomaya sebep olduğu ve epeyce bir kadının bu yüzden vefat ettiğini düşünürsek sağlık konusunda her zaman yeniye temkinli davranmakta yarar vardır.bu benim düşüncem

Canım merhaba şimdi daha doktordan geldim aynı sorun bende de var devlete gittim 10 bin dedi ayrıca istediğin cc de kesinlikle olmuyo.

dün acıbadem hastanesi 26 bin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…