Evet erken gebelik testi aynen; ben ayrimlarini bilmiyordum evzaci bunu verdi direkCanım hayırlı olsun benim de aynı marka erken gebelik testi bu di mi. Aynısı. Benim de böyle çıktı biraz daha koyuydu. Ertesi günü yani bugün normal ucuz olan test yaptım onda da pozitif hatta daha koyu ve hamileyim yarın da kan vericem tebrikler sen de doktora git hemen
Predictör early. Benim de buyduEvet erken gebelik testi aynen; ben ayrimlarini bilmiyordum evzaci bunu verdi direk
Ben inanamadım yapınca hemen ikinci çizgi çıktı hiç beklemedim 1 dakkada filan çıktı. Ama inanamadım ya test mi bozuk acaba dedim bugün ucuz test aldım onda da çıkınca inandım :)Ay hadi insallah kizlar Heyecandan cin gibi uykum kacti bu saatte
Benim fotodaki hali cift cizgi mi ondan bile emin olamadim cook silik ama cakiltasi diye bir arkadas da bunsiteye ayni siliklikte test sonucu koymus ve 16 cikti sonucuBen inanamadım yapınca hemen ikinci çizgi çıktı hiç beklemedim 1 dakkada filan çıktı. Ama inanamadım ya test mi bozuk acaba dedim bugün ucuz test aldım onda da çıkınca inandım :)
Yarın bir de normal test yap bakalım sonra da doğru kan vermeyeBenim fotodaki hali cift cizgi mi ondan bile emin olamadim cook silik ama cakiltasi diye bir arkadas da bunsiteye ayni siliklikte test sonucu koymus ve 16 cikti sonucu
Evet cnm pozitif. Gözün aydın olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallahEki Görüntüle 2233314 Bu sitede birebir ayni sonucla hamile oldugunu ogrenen ve kan tahlili ile dogrulayan bir hemcinsimi gordum ama kendimi kandirmak da istemiyorum cok silik cunku
Sizce hamile miyim? Bir hafta daha bekleyip oyle kan testine gidecegim negatif sonuc almak cok yipraticibilen bilir
Vucuttaki durum:
Reglim 6 gun gecikti
Kasiklarimdan soldakinde kasilma oluyor ara ara sanci gibi bir kaci cok siddetliydi
Goguslerim cok asiri hassas uc dort gundur
Cok az lekeli krem/kahverengi arasi bi akinti var
Valla hamile gibisiniz hayırlı olsun ama 6 gün gecikmeye göre çizgi çok silik çok sıvı tuketiyosunjz sanırım bunlar da benim testlerim sayı olmayan en üstteki bata 2 gün kalaEki Görüntüle 2233314 Bu sitede birebir ayni sonucla hamile oldugunu ogrenen ve kan tahlili ile dogrulayan bir hemcinsimi gordum ama kendimi kandirmak da istemiyorum cok silik cunku
Sizce hamile miyim? Bir hafta daha bekleyip oyle kan testine gidecegim negatif sonuc almak cok yipraticibilen bilir
Vucuttaki durum:
Reglim 6 gun gecikti
Kasiklarimdan soldakinde kasilma oluyor ara ara sanci gibi bir kaci cok siddetliydi
Goguslerim cok asiri hassas uc dort gundur
Cok az lekeli krem/kahverengi arasi bi akinti var
Ben ilk kızımı 19 haftalıkken öğrendiğimde bundan daha silikti. Bu gayet net. Seninkide hayırlı olsun cnm, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahValla hamile gibisiniz hayırlı olsun ama 6 gün gecikmeye göre çizgi çok silik çok sıvı tuketiyosunjz sanırım bunlar da benim testlerim sayı olmayan en üstteki bata 2 gün kala
Amin amin aminBen ilk kızımı 19 haftalıkken öğrendiğimde bundan daha silikti. Bu gayet net. Seninkide hayırlı olsun cnm, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben de 5 haftalıkken öğrenmiştim şok olmuştum haldır huldur ev süpürmüştüm hırsımdan ne alakaysa.. Gözün aydın inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun5 haftaymis
Cok tesekkurler guzel dileklerinid
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?