• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraktan catlayacagim sizce buntest pozitif mi?

Doris33

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
40
29
38
39
AE834628-55A3-4829-81B6-871412304CB8.jpeg
Bu sitede birebir ayni sonucla hamile oldugunu ogrenen ve kan tahlili ile dogrulayan bir hemcinsimi gordum ama kendimi kandirmak da istemiyorum cok silik cunku
Sizce hamile miyim? Bir hafta daha bekleyip oyle kan testine gidecegim negatif sonuc almak cok yipratici:KK43: bilen bilir
Vucuttaki durum:
Reglim 6 gun gecikti
Kasiklarimdan soldakinde kasilma oluyor ara ara sanci gibi bir kaci cok siddetliydi
Goguslerim cok asiri hassas uc dort gundur
Cok az lekeli krem/kahverengi arasi bi akinti var

Eklentiler

• DE102883-E6C1-4D3A-A2A7-0FD1C84FE828.jpeg
    DE102883-E6C1-4D3A-A2A7-0FD1C84FE828.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 62
Canım hayırlı olsun benim de aynı marka erken gebelik testi bu di mi. Aynısı. Benim de böyle çıktı biraz daha koyuydu. Ertesi günü yani bugün normal ucuz olan test yaptım onda da pozitif hatta daha koyu ve hamileyim yarın da kan vericem tebrikler sen de doktora git hemen

Çok büyük ihtimalle hamilesin canım tebrik ederim kan testinde çıkar bence yaptırmalısın

Canım hayırlı olsun benim de aynı marka erken gebelik testi bu di mi. Aynısı. Benim de böyle çıktı biraz daha koyuydu. Ertesi günü yani bugün normal ucuz olan test yaptım onda da pozitif hatta daha koyu ve hamileyim yarın da kan vericem tebrikler sen de doktora git hemen
Evet erken gebelik testi aynen; ben ayrimlarini bilmiyordum evzaci bunu verdi direk

Ben inanamadım yapınca hemen ikinci çizgi çıktı hiç beklemedim 1 dakkada filan çıktı. Ama inanamadım ya test mi bozuk acaba dedim bugün ucuz test aldım onda da çıkınca inandım :)
Benim fotodaki hali cift cizgi mi ondan bile emin olamadim cook silik ama cakiltasi diye bir arkadas da bunsiteye ayni siliklikte test sonucu koymus ve 16 cikti sonucu

Eki Görüntüle 2233314 Bu sitede birebir ayni sonucla hamile oldugunu ogrenen ve kan tahlili ile dogrulayan bir hemcinsimi gordum ama kendimi kandirmak da istemiyorum cok silik cunku
Sizce hamile miyim? Bir hafta daha bekleyip oyle kan testine gidecegim negatif sonuc almak cok yipratici:KK43: bilen bilir
Vucuttaki durum:
Reglim 6 gun gecikti
Kasiklarimdan soldakinde kasilma oluyor ara ara sanci gibi bir kaci cok siddetliydi
Evet cnm pozitif. Gözün aydın olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah :dua::KK200:

Simdi kan verdim bakalim ne cikacak ; yazarim 2 saate cok tesekkur ederim ilgilenen hepinize

Eki Görüntüle 2233314 Bu sitede birebir ayni sonucla hamile oldugunu ogrenen ve kan tahlili ile dogrulayan bir hemcinsimi gordum ama kendimi kandirmak da istemiyorum cok silik cunku
Vucuttaki durum:
Reglim 6 gun gecikti
Valla hamile gibisiniz hayırlı olsun ama 6 gün gecikmeye göre çizgi çok silik çok sıvı tuketiyosunjz sanırım bunlar da benim testlerim sayı olmayan en üstteki bata 2 gün kala

Eklentiler

• IMG_20190206_124333.jpg
    IMG_20190206_124333.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 76
Valla hamile gibisiniz hayırlı olsun ama 6 gün gecikmeye göre çizgi çok silik çok sıvı tuketiyosunjz sanırım bunlar da benim testlerim sayı olmayan en üstteki bata 2 gün kala
Ben ilk kızımı 19 haftalıkken öğrendiğimde bundan daha silikti. Bu gayet net. Seninkide hayırlı olsun cnm, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :dua::KK200:

Bence hamile gibi duruyorsunuz silik çizgi çok yaygın, yine de bir kan testi verin 6 gün yeterli. İnşallah hamilesinizdir

Back