- 14 Kasım 2024
- 22
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi tatlisbirkiz
-
Hahahaha merak ediyorummm napiyim. Bişeyler almak istiyorumÇocuk: anne benim bile cinsiyetimden haberim yog
Ortak kullanabilecek şeyler tercih et o zaman hayatım gri krem beyazHahahaha merak ediyorummm napiyim. Bişeyler almak istiyorum
Haklısın tatlımmmmmOrtak kullanabilecek şeyler tercih et o zaman hayatım gri krem beyaz
Bence kız bebek canımSelam kızlar , 6 haftalık hamileyim. Cinsiyetini fazlasıyla merak ediyorum. Kız - erkek tabii ki fark etmez ama merak ediyorum
Nub ve Ramzi teorisi varmış. Doğru mu ?
Veya hurafeler , belirtiler doğru mu sizce ?
Eki Görüntüle 3503607
İnşallah tatlımBence kız bebek canım
Canım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Adet ağrılarım oluyor özellikle akşamları ara ara normal miSelam kızlar , 6 haftalık hamileyim. Cinsiyetini fazlasıyla merak ediyorum. Kız - erkek tabii ki fark etmez ama merak ediyorum
Nub ve Ramzi teorisi varmış. Doğru mu ?
Veya hurafeler , belirtiler doğru mu sizce ?
Eki Görüntüle 3503607
Evet normalCanım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Adet ağrılarım oluyor özellikle akşamları ara ara normal mi
5 gün sonraya randevu aldım kese gözükür müEvet normal
Bilmiyorum o sizin beta HCG değerinize bağlı. Son adet tarihiniz ne zaman5 gün sonraya randevu aldım kese gözükür mü
15 ekimBilmiyorum o sizin beta HCG değerinize bağlı. Son adet tarihiniz ne zaman
Tarihe göre 4+4sünüz 5 gün sonra 5. Hafta bitmiş olur görüledebilir geçe de kalabilir15 ekim
Evet tatlım. Kesinlikle normal. Bende de oldu çok , doktora gittiğimde “yerleşme krampları” dedi. Sağlıklı gelsin minicikCanım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Adet ağrılarım oluyor özellikle akşamları ara ara normal mi
9 haftalik banada bakarmisiniz
Kıza benziyor sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşallah canım9 haftalik banada bakarmisiniz
Bide buna bakarmisiniz arkadasinKıza benziyor sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?