• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERAKLI ELTİM...

hayatsenveben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
72
2
1
29
Kızlar selam eltimle 2 ay ara ile evlendik geçen yıl 2023 eylülde ben 2023 kasımda o evlendi onun kaçarak oldu o ilk başlarda kayın validemle yaşadı ben eşimin ailesi nışanlılık dönemimde yaşadığım problemler nedeni ile çok mesafeliyim gerekmedikçe aramam konuşmam onlarda bana öyle hep bir çizi hep bir mesafe var eltim ile de bir samimiyetimiz yok ama yıllardır tanıyoruz birbirimizi haliyle ona karşıda mesafeliyim eşimde ailesi ile arada sırada görüşür ikimizinde çocuğu yok biz 1 senedir istiyoruz ama olmadı o istiyormu istemiyor mu bilmiyordum ama ikimizinde bebeği yok son zamanlarda sürekli bebek isteyip istemediğimizi soruyormuş eşime bebek düşünüyormusunuz biz düşünüyoruz diye soruyormuş biz bebek için hastaneye gidiyoruz hastaneye neden gittiğimizi soruyormuş bugünde kardeşimi markette görmüş ne zaman dayı olacaksın demiş instagramdan beni gizleyip bebek gönderileri paylaşıyormuş yani benim derdim bana yeter hassas bir dönemden geçiyorum birde bu basit şeyler canımı sıkmaya başladı eşim boşver sen dediği halde ısrarla soruyormuş evet belki bebek istiyor ve benden önce kalmak istiyor bunun için yaptığını düşünmeye başladım ama ben böyle bir yarışa girmedim ki kendi kendine triplere giriyor sanırım allah onada banada versin sizce arayıp bu durumu konuşayım mı çokta laf vermek istemiyorum

Son düzenleme:
Kızlar selam eltimle 2 ay ara ile evlendik geçen yıl eylülde ben kasımda o evlendi onun kaçarak oldu o ilk başlarda kayın validemle yaşadı ben eşimin ailesi nışanlılık dönemimde yaşadığım problemler nedeni ile çok mesafeliyim gerekmedikçe aramam konuşmam onlarda bana öyle hep bir çizi hep bir mesafe var eltim ile de bir samimiyetimiz yok ama yıllardır tanıyoruz birbirimizi haliyle ona karşıda mesafeliyim eşimde ailesi ile arada sırada görüşür ikimizinde çocuğu yok biz 1 senedir istiyoruz ama olmadı o istiyormu istemiyor mu bilmiyordum ama ikimizinde bebeği yok son zamanlarda sürekli bebek isteyip istemediğimizi soruyormuş eşime bebek düşünüyormusunuz biz düşünüyoruz diye soruyormuş biz bebek için hastaneye gidiyoruz hastaneye neden gittiğimizi soruyormuş bugünde kardeşimi markette görmüş ne zaman dayı olacaksın demiş instagramdan beni gizleyip bebek gönderileri paylaşıyormuş yani benim derdim bana yeter hassas bir dönemden geçiyorum birde bu basit şeyler canımı sıkmaya başladı eşim boşver sen dediği halde ısrarla soruyormuş evet belki bebek istiyor ve benden önce kalmak istiyor bunun için yaptığını düşünmeye başladım ama ben böyle bir yarışa girmedim ki kendi kendine triplere giriyor sanırım allah onada banada versin sizce arayıp bu durumu konuşayım mı çokta laf vermek istemiyorum
Eylülde evlenip 1 yıldır nasıl çocuk istiyorsunuz ?

Hiç muhattap olma derim canım sessizlik bazen en büyük cevap olur sen kendinle ilgilen kimseyi takma kafana
bende öyle yapmayı düşünüyorum öylede yapıyordum ama artık kardeşime kadar sormaya cürret etmesi ciddi anlamda sinirlerimi bozdu hassas bir dönemden geçiyorum tüp bebeğe başlayacağız birde malesef bu insanlar canımı sıkıyor yani öğrenmek istediği tedavi görüp görmediğim sanırım bunu öğrense ne yapacak sevinecek heralde ama kimsenin hikayesi daha bitmedi

Kızlar selam eltimle 2 ay ara ile evlendik geçen yıl 2023 eylülde ben 2023 kasımda o evlendi onun kaçarak oldu o ilk başlarda kayın validemle yaşadı ben eşimin ailesi nışanlılık dönemimde yaşadığım problemler nedeni ile çok mesafeliyim gerekmedikçe aramam konuşmam onlarda bana öyle hep bir çizi hep bir mesafe var eltim ile de bir samimiyetimiz yok ama yıllardır tanıyoruz birbirimizi haliyle ona karşıda mesafeliyim eşimde ailesi ile arada sırada görüşür ikimizinde çocuğu yok biz 1 senedir istiyoruz ama olmadı o istiyormu istemiyor mu bilmiyordum ama ikimizinde bebeği yok son zamanlarda sürekli bebek isteyip istemediğimizi soruyormuş eşime bebek düşünüyormusunuz biz düşünüyoruz diye soruyormuş biz bebek için hastaneye gidiyoruz hastaneye neden gittiğimizi soruyormuş bugünde kardeşimi markette görmüş ne zaman dayı olacaksın demiş instagramdan beni gizleyip bebek gönderileri paylaşıyormuş yani benim derdim bana yeter hassas bir dönemden geçiyorum birde bu basit şeyler canımı sıkmaya başladı eşim boşver sen dediği halde ısrarla soruyormuş evet belki bebek istiyor ve benden önce kalmak istiyor bunun için yaptığını düşünmeye başladım ama ben böyle bir yarışa girmedim ki kendi kendine triplere giriyor sanırım allah onada banada versin sizce arayıp bu durumu konuşayım mı çokta laf vermek istemiyorum
Kaale alıp cevap verirsen azıtcağını düşünüyorum bazı insanlara neye sinirlendiğinizi göstermemek gerek sana doğrudan sorarsa sıra bana geldi herhalde kardeşim dahil herkesi sıradan geçirdin de yüzle soramasın bir daha

Arayıp sorma, karşılaşırsanız da lafı geçerse 'hayırdır benimle yarışmaya mı heves ettin. Biz daha bebek planlamıyoruz, herkese beni sormana da gerek yok' dersin

Kaale alıp cevap verirsen azıtcağını düşünüyorum bazı insanlara neye sinirlendiğinizi göstermemek gerek sana doğrudan sorarsa sıra bana geldi herhalde kardeşim dahil herkesi sıradan geçirdin de yüzle soramasın bir daha
çok nadir bir araya geliriz en son 2 ay önce biz çalışmalara başladık sizde istiyormusunuz demişti bende özel konular bunlar siz devam edin çalışmaya demiştim.

çok nadir bir araya geliriz en son 2 ay önce biz çalışmalara başladık sizde istiyormusunuz demişti bende özel konular bunlar siz devam edin çalışmaya demiştim.
Tamam tekrar işte sorabileceği bir ortam olursa yorulmadın mı herkese sormaktan neden bu kadar ilgilendin de tersle az

bende öyle yapmayı düşünüyorum öylede yapıyordum ama artık kardeşime kadar sormaya cürret etmesi ciddi anlamda sinirlerimi bozdu hassas bir dönemden geçiyorum tüp bebeğe başlayacağız birde malesef bu insanlar canımı sıkıyor yani öğrenmek istediği tedavi görüp görmediğim sanırım bunu öğrense ne yapacak sevinecek heralde ama kimsenin hikayesi daha bitmedi
Muhtemelen zaten senin canını sıkmak istiyor kardeşine kadar sorma nedeni bu senden gelecek bir tepkiye bakıyor sakın o tepkiyi verme sakinligini koru daha çok delirsin

Tamam tekrar işte sorabileceği bir ortam olursa yorulmadın mı herkese sormaktan neden bu kadar ilgilendin de tersle az
artık son çare kayınvalidemi arayıp lütfen oğlunla ve gelininle konuş irdelemesinler diyeceğim eşim kaynımla aslında konuştu karın neden bu kadar merak ediyor diye ama malesef ikiside tencere kapak gibiler bi sonuç çıkmadı

Boşver bence hiç muhattap olma kafanı boş yere yormaya değmez .

Back