- 2 Aralık 2024
- 72
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi hayatsenveben
Kızlar selam eltimle 2 ay ara ile evlendik geçen yıl 2023 eylülde ben 2023 kasımda o evlendi onun kaçarak oldu o ilk başlarda kayın validemle yaşadı ben eşimin ailesi nışanlılık dönemimde yaşadığım problemler nedeni ile çok mesafeliyim gerekmedikçe aramam konuşmam onlarda bana öyle hep bir çizi hep bir mesafe var eltim ile de bir samimiyetimiz yok ama yıllardır tanıyoruz birbirimizi haliyle ona karşıda mesafeliyim eşimde ailesi ile arada sırada görüşür ikimizinde çocuğu yok biz 1 senedir istiyoruz ama olmadı o istiyormu istemiyor mu bilmiyordum ama ikimizinde bebeği yok son zamanlarda sürekli bebek isteyip istemediğimizi soruyormuş eşime bebek düşünüyormusunuz biz düşünüyoruz diye soruyormuş biz bebek için hastaneye gidiyoruz hastaneye neden gittiğimizi soruyormuş bugünde kardeşimi markette görmüş ne zaman dayı olacaksın demiş instagramdan beni gizleyip bebek gönderileri paylaşıyormuş yani benim derdim bana yeter hassas bir dönemden geçiyorum birde bu basit şeyler canımı sıkmaya başladı eşim boşver sen dediği halde ısrarla soruyormuş evet belki bebek istiyor ve benden önce kalmak istiyor bunun için yaptığını düşünmeye başladım ama ben böyle bir yarışa girmedim ki kendi kendine triplere giriyor sanırım allah onada banada versin sizce arayıp bu durumu konuşayım mı çokta laf vermek istemiyorum
Son düzenleme: