Meraklanmadan edemiyorum

selwer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
23
-1
286
Afyon
Arkadaşlar 9 gün önce ovülasyon günümdü iki gün kasık göğüs agrısı cektim ovülasyondan 3 gün sonra eşimle beraber olduk dikkat ederek baya acı cektim hatta hırpalandım canım yandı yanı 5 gündür inanılmaz kasık agrım beraberinde belimde şiddetli agrı göğüslerimde ağırlık ucunda feci sızlama sancım var adetime 7 gün var normalde adet belirtilerim de hep aynı oluyor ama ilk defa göğsüm çok acıyor sancım çok birde ağzım çok kuruyor lavaboya çok çıkıyorum süt kesigi akıntı vardı sürekli sizce ne olabilir hamile olabilir miyim ??

Bence olabilirsin cnm, bütün belirtileri yaşıyorsun nerdeyse. Bir haftan kalmış sabret bekle ve gününde bir test yap, çünkü gününden öncekiler hep yanıltıyor. Gereksiz yere moralin de bozulabilir yada belirsiz bir cizgiyle umitlenebilirsin. O yüzden en garanti gününü bekle, cikmasa bile 1 hafta sonrasi tekrar yap. En kesin sonuc adetten 1 hafta sonrasi diyor çünkü uzmanlar. Hakkında hayirlisi insallah

Aynen öyle oluyor cnm, sabredemiyor insan. Aslinda sana yap dedigimi ben yaptim mi, hayır! O yuzden cok hayal kırıklığı da yaşadım belli belirsiz çizgilerle cok umitlendigim de oldu. Konularimdan en son attigim teste bakarsan neredeyse cift cizgiyi gördüm adetten iki gun oncesiydi. Bazi anneler hayirli olsun mesajları bile atti ama bugün itibariyle kırmızılar geldi. Zaten ondan sonra yaptığım bütün testler de negatifti. Olsun bunada şükür diyorum ben, en azindan cok duzensiz olan adetim azda olsa düzene girdi. Hem bnm iki kizim var hamdolsun, Rabbim benden önce hic olmayip isteyenlere nasip etsin inşallah, bana da nasip ederse tekrar lutfundan etmezse ettigine hamdolsun diyorum. Sen başka ilgi alanları edin kendine adetin gelene kadar, aklindan zorda olsa cikarmaya bak cnm. İnşallah adet gununde cift çizgiyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…