Merak...!!

Artık bu zamanda evlenenler için cicim ayı evlendikten en az 1 yıl sonra başlıyor nitekim düğün borçları, alışma süreci, bekarken sadece 1 ailenin üyesiyken evlendikten sonra 3 farklı ailenin de kesişim noktası oluyorsunuz, çiftlerin yatak ve uyku düzenleri bile değişiyor. Eşin konuşmaya başladığı sırada sonuna dek dinle onu ve konuşması bittiğinde ben sana müdahale etmeden sonuna dek dinledim senin de müdahale etmeksizin sonuna dek beni dinlemeni ve ortak bir karara varmamızı isterim hayatım gibisinden sakin bir üslupla konuş

Valla biz hic dugun borcu ödemedik istemege gelmesni biliyorsa ama ufak ama büyük dügün eşya almasinida bilecekler. Ben bile doğar doğmaz cocuklarma hesap actirip para biriktiryom onlar icin.cocugum evlencek yillarca börc ödiyecek ve yiprancak olmaz öyke şey. Bizde benim ailem büyük bir nişan ve kina dügümunde 1000 kisi vardi ve yemekylidi nişanda öyle.
Takilara paralara dokunulmadi hepsi bize verildi. Cogu aileler elini cebe sokmaya korkuyor yok öLe evlenmezdim. Hicta paraci degilim ama deger verilmesini isterim. Ben simdiden cocuklarim gelecegini düsünüyrorum illerde dugunu altini zora girmiyelim diye.

Benimde merak ettigim tartismali gunlerden sonra birbirini sevme, kenetlenme gunleride geliyomu yoksa tartismalarin biraktigi izler mi kaliyo geriye

Ayni bizimde boyle.ilk bir bck yil 78393992 kere bosandik :) enson kavgamizda ikimizde esyalarimizi alip baba evine donduk.bir hafta sonra biraraya geldik.ogun bugundur o ayri kaldigimiz bir hafta ve kavgalarin nekadar sacma oldugunu soyler dururuz.sabir.birbirinizin huyunu alana kadar sabir.

cicim ayı o kibar nazik adam kirli çoraplarını banyo harıcı heryere bırakınca bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…