- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
Ayni noktaya deginmisiz, bende annenize katiliyorum.Tecrubeyle sabit:)Aslında annem hep aksini söyler. Günümüzde cicim ayı yılı 3.-4. yıldan sonra başlıyor der. Başta çiftler birbirlerine ve evlilik hayatına alıştığı için kavgalar kaçınılmaz oluyor. Ama 3-4 sene sürdüyse bu iş artık birbirine alışılıyor ve genelde huzur o zamandan sonra başlıyor der.Bana mantıklı geliyor.
Bakalım göreceğim bendeAyni
Ayni noktaya deginmisiz, bende annenize katiliyorum.Tecrubeyle sabit:)
Sizinle aynı derde sahibim.Merhaba kk üyeleri,
Buraya konu yazcagimi hiç aklıma gelmemişti. Takip ediyordum ama yazmam diordum.
Neyse uzatmiyayim.ben sekiz aylık evliyim.
merak ettiğim konu cicim ayı diye birşey gerçekten varmı. Bizim genellikle tartışmalı bi evliligin var bazen çok ıyiz bazen sebepsiz tartışmalar sebebi eşim gerek is gerek evliliğe alismada zorluk.bide dinleme huyu yok bu alışma süresimi merak ediorum sadece bizim boleyiZ?
uzmanlar ilk 5 yılı tehlikeli buluyor. ilk 5 yıl boşanmayan çiftler kolay kolay boşanmıyormuş,ortada çok büyük mesele olmadığı sürece. cicim ayı var mıdır bilmem ama herkesin evinde dalgalı kur var
Bizde hic öyle sorun olmadi cok uyumluyduk kavga etmedik halada öyleyizBen cicim ayina inanmiyorum .Varsa bile bizimki hala sürüyorbende 8 aylik evliyim .Evliligin oturmasi zaman alan bir durum yillar aliyor malesef
Daha ne olsun ☺benim hayatımda cicim ayı olmadı nasıl başladı ise öyle gidiyo düzenli cinsel hayat faturalar haricinde değişen bişey olmadı ha bir de oğlumuz oldu, gerisi bekarlıkla aynı
Daha ne olsun ☺
Merhaba kk üyeleri,
Buraya konu yazcagimi hiç aklıma gelmemişti. Takip ediyordum ama yazmam diordum.
Neyse uzatmiyayim.ben sekiz aylık evliyim.
merak ettiğim konu cicim ayı diye birşey gerçekten varmı. Bizim genellikle tartışmalı bi evliligin var bazen çok ıyiz bazen sebepsiz tartışmalar sebebi eşim gerek is gerek evliliğe alismada zorluk.bide dinleme huyu yok bu alışma süresimi merak ediorum sadece bizim boleyiZ?
Bende esimde onceden nasilsak evliliktede öyleydik hic fark yoktu iyi gecindik halada iI geciniriz maşallah diyeyim.benim.esim bulubmaz bir pirlanta hep saygilidir her istedigimu yaomays calisir cokta iyi bir babadir. Herşey karsilikli ben şimarik kendini begenmis benim dedigim.dedik.bir erkekle yapamazdim zaten.taş devrinde yaşsmiyoruz hayst ortak.örnek vermek gerekirse nişanlı iken adam maço giydiğine konuştuğuna gitmene gelmene karışıyor o zaman ayy beni çok seviyo kıskanıyo diyosun evlenince aynı şeyler olunca şikayet ediyorsun kadınlarda bu tip tutarsızlıklar ve evlenince değişir sandım düşüncesi çok var, erkekler daha tutarlı bence bu konuda, evlilik bir öküzü prense çevirmez öküz kare yapar bu biline
nişanlı ikensevgili iken böyle değildi diyenler lütfen ellerini vicdanlarına koyup bir daha düşünsünler gerçekten öyle miydi yoksa siz öyle olduğuna mı inanmak istediniz
örnek vermek gerekirse nişanlı iken adam maço giydiğine konuştuğuna gitmene gelmene karışıyor o zaman ayy beni çok seviyo kıskanıyo diyosun evlenince aynı şeyler olunca şikayet ediyorsun kadınlarda bu tip tutarsızlıklar ve evlenince değişir sandım düşüncesi çok var, erkekler daha tutarlı bence bu konuda, evlilik bir öküzü prense çevirmez öküz kare yapar bu biline
nişanlı ikensevgili iken böyle değildi diyenler lütfen ellerini vicdanlarına koyup bir daha düşünsünler gerçekten öyle miydi yoksa siz öyle olduğuna mı inanmak istediniz