Merhaba kk üyeleri,
Buraya konu yazcagimi hiç aklıma gelmemişti. Takip ediyordum ama yazmam diordum.
Neyse uzatmiyayim.ben sekiz aylık evliyim.
merak ettiğim konu cicim ayı diye birşey gerçekten varmı. Bizim genellikle tartışmalı bi evliligin var bazen çok ıyiz bazen sebepsiz tartışmalar sebebi eşim gerek is gerek evliliğe alismada zorluk.bide dinleme huyu yok bu alışma süresimi merak ediorum sadece bizim boleyiZ?
Görüştüğümüz dönemlerde çok iyidi.genellikle dinlemeden sen bana bu hareketi yaparak bunu demek istedin.yani başım agrisa uzansam kendisine trip attığımi zannediyor.sonra kendimi açıklamaya calisiorum eğer Susup oturursub bu sefer gamsiz oluorum.cok özgür yaşamış ve maddi sıkıntı çekmemis biri eşim suandada tam tersi işlerimiz çok kötü kredi ödüyoruz.sürekli sikintilarimiZ var.beni uzdugunu farkettim pisman olup gönlümü almaya çalışmalarıda var ama beni çok yordu bu dönem yavaş yavaş uzaklastigimi hissediorum. Ve Korkuyorum
Evet oluyor maalesef..Bende cicim ayı var zannederim..Ama şimdi inanmiyorum
Biz de eşimle ilk bir sene çok tartışıyorduk hiç bitmeyecek sanıyordum o günleri
Benim çevremde gördüğüm kadarıyla evliliğin ilk 3 yılı birbirine alışmakla geçiyor. Öncesinde ne kadar birlikteliğiniz olursa olsun, evlendikten sonra sorunlar çıkabiliyor. 3-4 sene sonra çoğu çiftin düzeni oturuyor.
Biz eşimle pek tatişmadik öyle halada öyleyiz cok Iyi anlasiiriz. Cicim ayimi niye denilir canim yeni kavusuyorsun daha sık cinselik yaşiyorsun illerde azaliOr coluk cocuk vs hersey yeni. Tadini cikar kavga etme
Tartışmalar evliliğin her evresinde olabilir normaldir bence. Cicim aylarındayız, daha yeni evliyiz, sorunumuzun olmaması gerek diye düşünüp kafanıza takmanıza gerek yok. Sorunlarınızı uzlaşıp halledebiliyorsanız ne mutlu size.
uzmanlar ilk 5 yılı tehlikeli buluyor. ilk 5 yıl boşanmayan çiftler kolay kolay boşanmıyormuş,ortada çok büyük mesele olmadığı sürece. cicim ayı var mıdır bilmem ama herkesin evinde dalgalı kur var
Evliliğimin ilk 2 yılı kabus ötesiydi.
o dediğim dedik ben ınatci.offf bitmek bilmeyen inatlasmalar.kaprisler.iki farklı duzenden iki farklı kişilik bir evi paylaşmaya calisiyomusta sanki daha çok debeleniyomus görüntüsü verirdik.
bu iş gitmez dediğim çok oldu halbuki cok aşık evlenmiştik. Hayal kirikliklari yasiyoduk .Sabrettik birazda eşim sayesinde atlattik...her tartismada susmak bilmeyen bana karşılık pes ediyorum diyip 1 saat evden yanimdan uzaklasirdi.döndüğünde sakince konusur hallederdik.peki şimdi ki durum ne mi? Süper sanki o iki yıl hiç yaşanmamış gibi geliyo...Mutlu , huzurlu seven sevilen saygılı bi evliliğe sahibiz....kendimden örnek vererek birazcık durumu anlatmaya çalıştım umarım işine yarar
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim biraz açıldıM.ben sürekli sadece sorunlu biziz sadece skintilar bizde var die düşünürdüm. Çok yeni ve cok tartışma bunaltioRdu.neseki tek biz degilmi siz
Biz eşimle pek tatişmadik öyle halada öyleyiz cok Iyi anlasiiriz. Cicim ayimi niye denilir canim yeni kavusuyorsun daha sık cinselik yaşiyorsun illerde azaliOr coluk cocuk vs hersey yeni. Tadini cikar kavga etme
evliliğimin ilk aylarını (hatta hatta ilk yılını bile diyebilirim) hatırlamak bile istemiyorum. severek evlendik ama birbirimizi meğer hiç mi hiç tanımadan evlenmişiz. ilk bir yıl eşimi tanıdım diyebilirim o da beni. son5-6 aydır iyiyiz çok şükür
ikmizde birbirimizi tanıdıkça şaşırdık, çok ama çok tartıştık, kavga ettik,sinir krizleri geçirdim, küstük, ayrılma noktasına gelip gelip döndük. flört söz nişan dönemini boşa geçirmişiz resmen seni seviyorum özledim vs lerle.
ama arada sevgi varsa saygı varsa iki insan da birbirini tanıdıkça anladıkça çözülüyor bunlar. eşim artık benm vazgeçilmezlerimi biliyor, ben de onunkini. bi noktadan sonra bakışından anlamaya başladım huzursuzluğunu , o da benm ses tonumdan. hala arada atışıyoruz ama eskisi gibi saatlerce ağlayıp bağırmalar olacak kadar değil.
karşılıklı sabrederseniz eğer düzelir bence
biz çok uzun bir süre çıktıktan sonra evlendik ondan belkide Allaha şükür nerdeyse hiç tartışmayız cicim ayımız oldumu olmadımı onu bilmem ama gayet mutlu yaşıyoruz 1,5 senedir evliyiz
O anlattiklarini ben tam 4 yil cektim son bir yili da bunun travmatik etkilerini atmayla geciyor yeni yeni guvenmek isteigim kcin cok yiprandigim icin belki de her seyi akisina bkrakmis 5 bucuk yillik evli biri olarak bunlari soyleyebilirim hani senk rahatlatacaksa...
Evliligin ilk yili bencede en zor zamani,birbirinin huyuna suyuna alismak zaman ve emek istiyor.2. Yilimiz suan hersey daha rayina oturmus vaziyette 3 e Allah kerim :)yillandikca guzellesiyor evlilik