merak

Idrarda 15 gün sonra çıkıyor test sonucu en iyisi kan tahlili hamile olma ihtimalin de var tabiki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar. Benim adetlerim çok düzenlidir. 27-28 günde bir 4 gün sürer hiç şaşmaz. Hesaplamalarıma göre 23 nisan ovulasyon günümdü eşimle 22 ve 23 nisanda ilişkiye girdik. 7 mayıs da adet olmam gerekiyordu olmadım. 1 aydır sadece ovulasyon gunumde ilişkiye girdik takibini net yapabileyim diye. Adet gecikmemin 2. Günü idrar 3. Günü kan testi yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Kan 0.8 çıktı doktor hamile değilsin diyip adet söktürücü hap verdi ama ben içmiyorum. Yani adetim 5 gün gecikti bugün itibariyle, bu sabah dandik idrar testi yaptım yine negatif. İmkansız birşey adetimin bu kadar gecikmesi. Kanda negatif çıkıp sonradan hamile kaldığını öğrenenler var mı ?

Benim negatifti bir hafta sonra gittim hamilesin dedi bazen kan testin de bile geç çıkıyor hamile olabilirsin tatlım

Benim negatifti bir hafta sonra gittim hamilesin dedi bazen kan testin de bile geç çıkıyor hamile olabilirsin tatlım

Peki sen negatif sonucu gördüğünde inananildin mi yani sanki insan hamile olduğunu hissedip takrar test yaptırma gereği duyuyor ilaç içmiyor zarar olmasın bebiş varsa diye. İçine doğdumu hamileliğin? Sağlıkla kucağına alırsın umarım sen de bebişini :)

Bende polikistik over vardı adet olmadım doktor kan testiyaptı bişey çıkmadı bir hafta sonra gittim ultrason ile baktı bişey yok yinede kan testi yapalım. Sonra tedaviye başlayalım dedi kan testini yaptırdım ve hamileliğim çıktı ortaya hiç beklemiyorduk süpriz oldu şimdi 4 aylık olacak a kaldı :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Sürprizlerin en güzeline kavuştum desene :) benim gittiğim doktor ne muayene etti beni ne ultrasonla baktı. Kan sonucuma bakıp hamile deilsin bu ilacı iç adet ol dıe elime reçeteyi verdi. Bu sefer başka bir merkeze gidicem, doktorun ilgili olması çok önemli iyi ki senin doktorun dikkatli davranmış canım

Merhaba yeniden.

bugün jinekoloğa gittim. muayenede hiç bir şey çıkmadı. yani gebelik görülmedi. kan testi yaptıracağım ve bunun yanında bir dizi diğer hormonlar için de test yaptırmam lazım. ancak ne kadara yapılır bilmiyorum. doktor bana 165 e yaparız dedi ama pahalı geldi.14 gün gecikti adetim. dün idrardan yine test yaptım ve yine negatif anlayacağınız ne olduğunu şaşırdım. hala hamile olma ihtimalim varmıdır veya bu ihtimal ne kadar yüksektir? gerçekten endişe duyuyorum çünkü.
ama diğer yandan da biraz rahatladım. fakat iki üç haftalık gebelik muayenede belli olur mu bilemedim.

cevaplarınız için çok teşekkürler :)

kesin stresten gecikmiştir rahat ol sen kan testini özel bi labarotuvarda yaptır ailen falan öğrenmez korkma 20 gün önce ben yaptırdım 25 tl di adet söktürücü vermesi lazım doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…