- 10 Ocak 2017
- 211
- 61
- 28
- 36
- Konu Sahibi kardelen3334
-
Yumurtlama döneminde ilişkiye girdiysen yumurtlama günlerinde ilişkiden sonra kanama olanilir canımArkadaslar 2 seneye yakın evliyim .ilk çocuğumu düşük yaptım ve tekrar çocuk denemesi derken 7 aydır uğraşıyoruz bir türlü olmuyor.doktora gittim hersey normal dedi .hala beklemedeyiz. Fakat size sormak istediğim bir şey var.affiniza sığınarak açık konuşarak yazacam .eşimle ilişkiye girdim gece.çocuk olması için hemen kalmadım ...ertesi gün gün aksama doğru mukuslu (balgam gibi kaygan) kanlı sıvı geldi .adetim 18 inde bitmişti .bu kan neyin nesidir benim gibi olan varsa yardimci olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler
Arkadaslar 2 seneye yakın evliyim .ilk çocuğumu düşük yaptım ve tekrar çocuk denemesi derken 7 aydır uğraşıyoruz bir türlü olmuyor.doktora gittim hersey normal dedi .hala beklemedeyiz. Fakat size sormak istediğim bir şey var.affiniza sığınarak açık konuşarak yazacam .eşimle ilişkiye girdim gece.çocuk olması için hemen kalmadım ...ertesi gün gün aksama doğru mukuslu (balgam gibi kaygan) kanlı sıvı geldi .adetim 18 inde bitmişti .bu kan neyin nesidir benim gibi olan varsa yardimci olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler
Yumurtlama döneminde ilişkiye girdiysen yumurtlama günlerinde ilişkiden sonra kanama olanilir canım
Valla bende bir türlü anlayamıyorum internette bir sürü şeyler yazıyor ama pek tatmin edici olmadı .belki bizim gibi durumu yaşayan vardır diye buraya sormak istedim .peki doktora gittiniz mi bu konuyla alakalibizim de korunmadan iliskiye girdigimiz ilk ay ben de ayni sey oldu iliskinin pesine ayni sekilde acik renk kanli akinti geliyor. arkadas yumurtlamadan yazmis neden dolayi acaba yumurtlamayla ilgisi ne bnde merak ettim
Anladım çok teşekkür ederim.ama evlendigim ilk zamanlarda böyle bir sıkıntım yoktu. Acaba açık bir sebebi var mıdir bilemedimYumurtlama döneminde ilişkiye girdiysen yumurtlama günlerinde ilişkiden sonra kanama olanilir canım
normalde kistim icin doktora gttim de korunmayi yeni biraktik sonrasinda dr a gitmedigim icin soramadm bidaha gttigimde soracam insAllahValla bende bir türlü anlayamıyorum internette bir sürü şeyler yazıyor ama pek tatmin edici olmadı .belki bizim gibi durumu yaşayan vardır diye buraya sormak istedim .peki doktora gittiniz mi bu konuyla alakali
Silik de olsa cizgi hemen ciktysa hamilesindir. Foto atsana bakalimarkadaslar bugun adetime 4 gun var meraktan test yaptim silik bir cizgi cikti ama pek belli degil acaba hamilemiyimdir nolur bi yardim edin cok istiyorum artik
Adet geçmeden belli olur mu ki? Bende adetime 3-4 gün varken deneyeyim ozamanSilik de olsa cizgi hemen ciktysa hamilesindir. Foto atsana bakalim
Adet geçmeden belli olur mu ki? Bende adetime 3-4 gün varken deneyeyim ozaman
tebrik ederimm Allahim tamamina erdirsin darisi basimizaaArkadaslar bugun bir test daha yaptim artik tamamen + isaretini gordum sonunda hamileyimm
Çok sevindim canım allah sağ salim kucagına almayıda nasip etsin darısı bizim başımızaArkadaslar bugun bir test daha yaptim artik tamamen + isaretini gordum sonunda hamileyimm
MerhabalarArkadaslar 2 seneye yakın evliyim .ilk çocuğumu düşük yaptım ve tekrar çocuk denemesi derken 7 aydır uğraşıyoruz bir türlü olmuyor.doktora gittim hersey normal dedi .hala beklemedeyiz. Fakat size sormak istediğim bir şey var.affiniza sığınarak açık konuşarak yazacam .eşimle ilişkiye girdim gece.çocuk olması için hemen kalmadım ...ertesi gün gün aksama doğru mukuslu (balgam gibi kaygan) kanlı sıvı geldi .adetim 18 inde bitmişti .bu kan neyin nesidir benim gibi olan varsa yardimci olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?