Gebeliğe Hazırlık Merak konusu!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen3334

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
211
61
28
36
Arkadaslar 2 seneye yakın evliyim .ilk çocuğumu düşük yaptım ve tekrar çocuk denemesi derken 7 aydır uğraşıyoruz bir türlü olmuyor.doktora gittim hersey normal dedi .hala beklemedeyiz. Fakat size sormak istediğim bir şey var.affiniza sığınarak açık konuşarak yazacam .eşimle ilişkiye girdim gece.çocuk olması için hemen kalmadım ...ertesi gün gün aksama doğru mukuslu (balgam gibi kaygan) kanlı sıvı geldi .adetim 18 inde bitmişti .bu kan neyin nesidir benim gibi olan varsa yardimci olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

Yumurtlama döneminde ilişkiye girdiysen yumurtlama günlerinde ilişkiden sonra kanama olanilir canım

Yumurtlama döneminde ilişkiye girdiysen yumurtlama günlerinde ilişkiden sonra kanama olanilir canım

bizim de korunmadan iliskiye girdigimiz ilk ay ben de ayni sey oldu iliskinin pesine ayni sekilde acik renk kanli akinti geliyor. arkadas yumurtlamadan yazmis neden dolayi acaba yumurtlamayla ilgisi ne bnde merak ettim

bizim de korunmadan iliskiye girdigimiz ilk ay ben de ayni sey oldu iliskinin pesine ayni sekilde acik renk kanli akinti geliyor. arkadas yumurtlamadan yazmis neden dolayi acaba yumurtlamayla ilgisi ne bnde merak ettim
Valla bende bir türlü anlayamıyorum internette bir sürü şeyler yazıyor ama pek tatmin edici olmadı .belki bizim gibi durumu yaşayan vardır diye buraya sormak istedim .peki doktora gittiniz mi bu konuyla alakali

Anladım çok teşekkür ederim.ama evlendigim ilk zamanlarda böyle bir sıkıntım yoktu. Acaba açık bir sebebi var mıdir bilemedim

Valla bende bir türlü anlayamıyorum internette bir sürü şeyler yazıyor ama pek tatmin edici olmadı .belki bizim gibi durumu yaşayan vardır diye buraya sormak istedim .peki doktora gittiniz mi bu konuyla alakali
normalde kistim icin doktora gttim de korunmayi yeni biraktik sonrasinda dr a gitmedigim icin soramadm bidaha gttigimde soracam insAllah

arkadaslar bugun adetime 4 gun var meraktan test yaptim silik bir cizgi cikti ama pek belli degil acaba hamilemiyimdir nolur bi yardim edin cok istiyorum artik

arkadaslar bugun adetime 4 gun var meraktan test yaptim silik bir cizgi cikti ama pek belli degil acaba hamilemiyimdir nolur bi yardim edin cok istiyorum artik
Silik de olsa cizgi hemen ciktysa hamilesindir. Foto atsana bakalim

hamilesin...gözün aydın..silikte olsa pozitif demekki cok küçük yavrucak..Kiyamam yaa...

Ayy cok sevindimm insallh vardir resimi atamadim dosya boyu buyuk falan diyip hata veriyor surekli 3 gun sonra bir daha yapacagim yine cikar insallah bu arda hayirli bayramlar

Amin canimm Rabbim tum isteyenlerin dualarini kabul etsin insallah hayırlı evlatlar cumlemize nasip etsin

Merhabalar
Msjiniz dikkatimi cekti. Ayni durumu ben de yasadim (sari-kanli mukus gibi bisey) geldi benden de.O siralar ben sogan kürü yapiyordum ve sonra ögrendim ki sogan kürü yapan arkadaslardan bazilari yasamis bu durumu. Eger siz de herhangi bir kür yapti iseniz; sebebi bu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…